Novastar en Eliades Ochoa completeren Concert At Sea 2006

Cmc2

Novastar en Buena Vista Social Clubs Eliades Ochoa
completeren Concert At SEA 2006

Renesse (31 mei 2006) - De line up voor Concert at SEA is compleet met het toevoegen van twee acts.
Naast BLOF, Ilse DeLange en Racoon zullen ook Novastar en Buena Vista Social Clubs Eliades Ochoa optreden tijdens het nieuwe popfestival aan de Zeeuwse kust.

Eliades Ochoa van de Buena Vista Social Club staat momenteel hoog in de hitlijsten met het nummer 'Hemingway', een samenwerking met BLOF. De Cubaanse zanger speelt samen zijn band Grupo Patria. Het optreden van Novastar is ook bijzonder te noemen. Frontman Joost Zweegers zal solo optreden en akoestisch hits ten gehore brengen als 'The best is yet to come' en 'Never back down'.

Voor Concert at SEA zijn inmiddels al meer dan 50.000 kaarten verkocht. Daarmee is het nieuwe festival al direct tijdens de eerste editie een van de grootste betaalde festivals van Nederland.

Machiel Hofman laat namens de organisatie weten dat Concert at SEA een onderscheidend evenement moet worden. "We hebben ontzettend veel kaarten verkocht voor deze eerste editie van Concert at SEA en daar zijn we trots op. De lage toegangsprijs, line up en unieke locatie spreekt mensen aan. Ook op de dag zelf zullen we onze bezoekers op allerlei manieren proberen te verrassen. Het toevoegen van Novastar in een akoestische setting en Eliades Ochoa met z'n typische Cubaanse klanken is een eerste stap maar ook op het terrein zelf zal Concert at SEA een unieke, vrolijke en zomerse belevenis worden."

Concert At SEA vindt plaats op zaterdag 8 juli op de Brouwersdam tussen Rotterdam en Renesse. Het festival wordt gehouden op een prachtige locatie aan zee. Er zijn alleen nog kaarten van 7 euro 50 te koop voor het achterste vak. Omdat het een dam betreft loopt het vak schuin omhoog met fantastisch uitzicht over het terrein. Bezoekers kunnen genieten van vijf concerten tijdens het 6 uur durende live spektakel.

Meer informatie is te vinden op de website www.concertatsea.nl .

RTL 4,5,7 presenteert:
CONCERT AT SEA 2006
BLOF, Ilse DeLange, Racoon, Novastar & Buena Vista Social Clubs Eliades Ochoa Zaterdag 8 juli 2006
De Brouwersdam, Zeeland
Entree: EUR 15 (uitverkocht), EUR 10 (uitverkocht), EUR 7,50 (excl. servicekosten) Aanvang: 17.00 uur
Deuren open: 15.00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.concertatsea.nl , 0900 - 40405050 (40 ct pm) en via Ticket Service Nederland, de grotere postkantoren, Free Record Shops, VVV, GWK, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Sponsors: Delta, Zeelandnet, Heineken Mediapartners: RTL 4,5,7 en het AD


----------------------------------------

Noot aan de redactie (