Gemeente Geertruidenberg


Michiel van Seters en Jan Verhagen ook koninklijk onderscheiden

langstraat lintjes.JPG
Bij Koninklijk Besluit zijn twee Koninklijke Onderscheidingen toegekend in de gemeente Geertruidenberg aan de heer Michiel van Seters en de heer Jan Verhagen. Zij zijn beiden onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Op 20 mei reikte loco-burgemeester Ad van Onzenoort hen de Koninklijke Onderscheidingen uit ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van VV Good Luck in de feesttent aan de Kloosterweg te Raamsdonksveer.

Michiel van Seters

De heer Van Seters heeft zich ruim 40 jaar ingezet voor de plaatselijke voetbalvereniging Good Luck als vrijwilliger. Hij was onder andere lid, bestuurslid (secretaris), leider, lid van vele commissies binnen de vereniging, organisator en scheidsrechter en altijd bereid om zich in te zetten voor de vereniging. Daarnaast werkt hij al 40 jaar bij Zuid-Nederlandse Staalbouw (Hollandia Kloos in het verleden).

Jan Verhagen

De heer Verhagen heeft zich als vrijwilliger onderscheiden in de plaatselijke gemeenschap. Ruim 40 jaar is hij lid van de zangvereniging Excelsior waarvan hij ook 10 jaar voorzitter was. In het kerkelijk leven was hij actief als ouderling en diaken van de Kerkenraad van de Hervormde Gemeente van Raamsdonk.

Zijn belangrijkste en meest langdurige verdienste is zijn inzet voor zijn voetbalclub Good-Luck. Bijna 60 jaar geleden was hij mede-oprichter en al die jaren is hij actief geweest voor de vereniging als lid, bestuurslid, jeugdleider, voorzitter, initiatiefnemer en redacteur van het clubblad, PR-functionaris, sponsor en ondersteuner, ook op het sociale vlak. Verder mogen de activiteiten voor Stichting Evenementen Raamsdonksveer, de Monumentendag en Stichting Het Veers Erfgoed niet onvermeld blijven.