Mei 2006

Seesun Vliegreizen: Klant wil transparante prijzen Turkije specialist breidt aanbod uit naar Italië, Kreta, Kroatië en Spanje
Seesun Vliegreizen heeft dit seizoen twee veranderingen doorgevoed. Vanaf nu werkt zij als een van de eerste reisorganisaties in Nederland met `totaalprijzen'. De prijzen waarmee Seesun adverteert zijn inclusief belastingen en toeslagen. Daarnaast slaat de Turkije specialist haar vleugels uit en biedt nu ook reizen aan naar Italië, Kreta, Kroatië en Spanje.
Afbeelding Seesun speelt hiermee in op de behoefte van haar klanten. Peter de Boer, directeur Seesun: "Uit onderzoek is gebleken dat onze klanten behoefte hebben aan een transparant prijsbeleid. Wij geven dan ook een eerlijke prijs af."

Misleidend
Ook het ministerie van EZ vindt de reclames van reisaanbieders vaak misleidend. De consument kan steeds slechter een inschatting maken van de reiskosten. Seesun Vliegreizen komt met dit prijsbeleid ook tegemoet aan de wens van het ministerie van EZ om de prijzen van reizen inclusief belasting en toeslagen te vermelden.

Bestemmingen
Over de bestemmingen zegt De Boer: "Turkije is een markt waarin veel touroperators actief zijn. Wij blijven onze kennis over Turkije met liefde inzetten maar hebben ook andere populaire bestemmingen opgenomen."

Scherp prijsbeleid
Seesun Vliegreizen staat bekend om haar scherpe prijsbeleid. De reizen zijn realtime te boeken op www.seesun.nl of via het callcenter. De prijzen en beschikbaarheid op de site komen rechtstreeks uit het reserveringssysteem.

Over Seesun
Seesun vormt een onderdeel van Husk BV. Husk is een zelfstandige reisorganisatie (touroperator) die vanaf 1998 betaalbare zomer- en winterreizen organiseert voor jongeren. De reizen worden rechtstreeks aan de consument verkocht, via internet en telefoon.