Ingezonden persbericht


Veiling concertkaarten en meet & greet Marco Borsato op eBay.nl nu al groot succes

Amsterdam, 31 mei 2006 - Afgelopen zaterdag hebben cabaretier Najib Amhali en zijn rechterhand Mimoen Ouled Radi in het VARA-programma 'Najib loopt warm' onder meer twee concertkaartjes voor het uitverkochte 'Symphonica in Rosso'-concert van Marco Borsato weten te bemachtigen. Op dit moment worden deze kaartjes geveild op eBay.nl en is er al EUR 960 geboden. De gelukkige winnaar van deze veiling zal de populaire zanger niet alleen op 25 oktober in Arnhem op het podium in actie zien, maar hem ook persoonlijk ontmoeten. eBay-leden kunnen nog tot zaterdag 3 juni 21:00 uur bieden op deze concertkaartjes.

Naast de concertkaartjes worden ook een door Marco Borsato gesigneerd boek 'Ook moeder' van Leontien Borsato en de dvd 'Zien Live in de Kuip' geveild. De opbrengst van deze veiling gaat naar Stichting Jeugdsportfonds. Dit fonds biedt kansarme kinderen de mogelijkheid om te sporten door een financiële bijdrage voor contributie en sportkleding te leveren. In de uitzending van 'Najib Loopt Warm' van afgelopen zaterdag, doneerde Marco Borsato zelf ook nog eens EUR 1000 aan Stichting Jeugdsportfonds.

De tien concerten van Marco Borsato in het Geldredome waren binnen 'no time' uitverkocht. In eerste instantie ging het om vier concerten, maar de kaarten hiervoor waren zo snel weg dat er zes concerten extra worden gegeven. Het thema van de optredens 'Symphonica in Rosso' is de kleur rood - net als de single waarmee Marco Borsato momenteel op nummer één in de hitlijsten staat.

Arjen Robben en meer

Niet alleen de concertkaartjes voor Marco Borsato worden geveild, eBay-leden kunnen ook op een door Arjen Robben gesigneerd T-shirt van het Nederlands elftal bieden. Op dit moment is het hoogste bod EUR 227,50. Daarnaast heeft Henk Schiffmacher twee van zijn eigen zeefdrukken gesigneerd en beschikbaar gesteld voor Stichting Jeugdfonds. Kijk hier voor meer informatie over de veiling 'Najib loopt warm'.

Over Najib loopt warm

In 'Najib loopt warm' proberen Najib en Mimoen tips en trucs van oud-internationals over te brengen naar het Nederlands elftal van nu. Daarnaast gooien cabaretier Najib Amhali en zijn rechterhand Mimoen Ouled Radi hun charmes in de strijd om bij tal van bekende Nederlanders gesigneerde items te ontfutselen en deze op eBay.nl vanaf één euro te veilen voor Stichting Jeugdsportfonds. Hun bevindingen zijn gedurende zes weken, elke zaterdagavond vanaf 19.35 uur, te zien. Direct na de uitzending start er een wekelijkse veiling via eBay.nl met nieuwe, unieke items. Kijk voor meer informatie op: http://www.najiblooptwarm.vara.nl

Over eBay®

Met 193 miljoen leden is eBay wereldleider in online handel, waarbij het voor haar kenmerkende veilingprincipe voorop staat. eBay stelt de gemeenschap van gebruikers, zowel particulieren als professionals, in staat om praktisch alles te verhandelen. Alle 33 internationale eBay-sites staan met elkaar in verbinding, waardoor wereldwijd iedereen kan participeren in lopende veilingen. Onlangs werden de resultaten van het eerste kwartaal aangekondigd, die wederom gekenmerkt werden door een aanzienlijke groei. Sinds haar oprichting in 1995 is eBay winstgevend. eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op: www.ebay.nl.

# # #