Ingezonden persbericht


Dans- en slagwerkwedstrijden door heel Nederland

Color Guard Nederland maakt plannen 2007 bekend

ROTTERDAM - Color Guard Nederland (CGN) de wedstrijdorganisatie voor amateur dans- en slagwerkgroepen, heeft haar plannen voor seizoen 2007 bekend gemaakt. De wedstrijden worden door heel Nederland gehouden en zullen bezocht worden door groepen uit heel Europa.

Het seizoen, dat traditioneel van januari tot en met maart loopt, kent een aantal nieuwe locaties. Sporthal De Bloemhof in Aalsmeer is twee keer het strijdtoneel. De eerste wedstrijd van het seizoen wordt daar op 6 januari gehouden en op 3 maart keert CGN daar terug. Op 20 januari verplaatst de strijd zich naar de Dudok Arena in Hilversum en op 3 februari is men te gast in Sportpunt Zeeland in Goes.

De wedstrijd in Franeker is nieuw. Sporthal De Treije valt de eer te beurt te voorzien in de grote groei in het Noorden van het land. Op 10 februari wordt de wedstrijd daar gehouden. Na het EK, dat dit jaar in het Verenigd Koninkrijk wordt gehouden, is CGN terug in Aalsmeer zoals gezegd en strijkt daarna weer neer in het Noorden. In samenwerking met Sports Drachten, waar CGN een vijfjarig contract mee heeft, zal het Sportcentrum Drachten het strijdtoneel zijn.

De CGN Championships, ook wel het Nederlands Kampioenschap Color Guard en Indoor Percussion, wordt gehouden in Eindhoven. Het is het derde achtereenvolgende jaar dat het Indoor Sportcentrum gastheer is van dit evenement.

Meer informatie over de wedstrijden treft u op www.colorguard.org.
---

(einde persbericht)

Mocht u vragen hebben over dit persbericht of in contact komen met een groep die actief is in uw dekkingsgebied, bel dan met Peter Jan de Werk op 0871-900130 / 06-51067218.

Professionele persfoto's zijn beschikbaar.

Alle informatie, foto's, informatie over accreditatie, etc. treft u in ons online perscentrum: http://pers.colorguardnederland.org