Politie Gelderland-Midden

Rechercheteam houdt passantenonderzoek en zoeking
Publicatiedatum: 31-5-2006 13:22:27

Arnhen In het onderzoek naar de dood van de 19-jarige Arnhemse op 23 mei jl. heeft de politie gisteren, 30 mei, een passantenonderzoek gehouden. In de middag deed de Mobiele Eenheid in de buurt van het Immerlooplein een zoeking in de groenstroken rond het Immerlooplein.

Het passantenonderzoek richtte zich op de mensen die zich rond het tijdstip van de brand in de omgeving van het Immerlooplein bevonden. Deze mensen wonen niet allemaal in de buurt en zijn dus niet allemaal in het buurtonderzoek door de politie bevraagd. De politie wilde graag met deze mensen spreken. Er werd met veel mensen gesproken. Het rechercheteam zal de verkregen informatie verder onderzoeken. De politie zette ruim 20 mensen in bij het passantenonderzoek. In de middag doorzocht de ME de groenstroken in de wijde omgeving van het Immerlooplein. Met ruim 40 mensen werd er gezocht naar mogelijke sporen om ook zo mogelijk nog informatie te krijgen over het misdrijf.

Het rechercheonderzoek is in volle gang en het rechercheteam is volop bezig om alle verkregen informatie te onderzoeken. Toch wil het team graag nog in contact komen met mensen die mogelijk nog informatie hebben, maar die nog niet met de politie hebben gesproken. Hoe klein of onbelangrijk de informatie ook lijkt, de politie wil het graag weten. Het kan namelijk net dat cruciale puzzelstukje in het onderzoek zijn. Het rechercheteam is bereikbaar via 0900-8844.

//////////////
Contactpersoon redactie:
Communicatie TGO,
Carla Verhaaf, 0316-368031

---