Ingezonden persbericht


Persbericht

Tempo-Team wint P&O Proffie 2006

Uitzendorganisatie bekroond tot onderneming met beste personeelsmanagement

Diemen, woensdag 31 mei 2006 - Gisterenavond is Tempo-Team bekroond tot winnaar van de vakprijs P&O Proffie 2006. De prijs is tijdens het HRM congres Hot Topics in HR 2006 uitgereikt. De vakprijs is een initiatief van Berenschot en IntermediairPW voor het beste personeelsmanagement. Tempo-Team won deze prijs doordat de ambitieuze HR-plannen met succes in de praktijk zijn uitgevoerd. De plannen dragen daadwerkelijk bij aan het succes van de business: vorige maand won Tempo-Team al goud met het Great Place to Work-onderzoek 2006.

De vakjury bestond uit zeven HR-professionals onder leiding van Hein Knapen, HR directeur van KPN. In de jurybeoordeling is gekeken naar innovatie, creativiteit, enthousiasme en de succesvolle vertaalslag van beleid naar praktijk. Volgens de jury is binnen het personeelsbeleid van Tempo-Team in relatief korte tijd een grote stap gezet; de ambitieuze HR-plannen zijn waargemaakt en hebben daadwerkelijk effect in de praktijk.

"Wij zijn ontzettend trots dat de vakjury van vakmensen een kroon op ons personeelsmanagement zet. Deze onderscheiding betekent professionele waardering voor ons strategische HR-beleid, dat bijdraagt aan het succes en de innovatieve kracht van Tempo-Team. Het stimuleert ons om blijvend aandacht te besteden aan het effectief vertalen van HR-beleid naar gedrag in de dagelijkse praktijk," aldus Jelle de Jong, HR directeur van Tempo-Team.

Over Tempo-Team

Met zo'n 1600 medewerkers verspreid over 250 locaties is Tempo-Team de tweede uitzendonderneming in Nederland. De diepgewortelde kennis en kunde in de branches Logistiek, Food, Horeca & Catering, Overheid, Gezondheidszorg, Financiële Dienstverlening en Teleservice en het uitgebreide aanbod van diensten - uitzenden en detacheren, werving & selectie, opleiden, reïntegratie en outplacement en het aannemen van werk - maken Tempo-Team een waardevolle partner voor bedrijven en flexwerkers. Door een unieke samenwerking met ontwikkelingsorganisatie VSO (Voluntary Service Overseas), kan Tempo-Team ook een professionele bijdrage leveren aan projecten in ontwikkelingslanden die de levensomstandigheden van duizenden mensen helpen verbeteren. Onder Tempo-Team Group vallen Tempo-Team Uitzendbureau, Tempo-Team Werknet, Tempo-Team Professionals, Tempo-Team Smart Match, Tempo-Team HR Solutions, JMW Horeca Uitzendbureau en ConsenSZ. Tempo-Team is onderdeel van Randstad Holding NV. Tempo-Team is onlangs als werkgever met goud bekroond bij de Great Place to Work verkiezing en is winnaar van de P&O Proffie 2006.

Meer informatie over Tempo-Team is te vinden op: www.tempo-team.nl

# # #