Ingezonden persbericht


Gerard & Gordon, Ruben & Tijl en Irene & Georgina geven live commentaar tijdens WK-wedstrijden van Oranje

Niet geïnteresseerd in technische analyses en droge nabeschouwingen tijdens de wedstrijden van het WK? Maar ben je wel in voor 90 minuten 'Oranje-entertainment'? Dan volg je straks, ook als je niet echt van voetbal houdt, de prestaties van het Nederlands elftal op de voet. Want tijdens de wedstrijden van 'onze jongens' kun je met KPN kiezen voor uniek commentaar. Drie commentatorenduo's staan voor je klaar, en dat zijn niet de eerste de besten. Voetbalkenners van het eerste uur Gordon en Gerard voorzien je van een schaamteloos verslag. Irene van de Laar en Georgina Verbaan staan voor de meer vrouwelijke kijk op de wedstrijd. En met Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Tijl Beckand, bekend van de Lama's, geniet je van vlijmscherp improvisatiecommentaar. Met deze drie duo's wordt elke Oranje-wedstrijd een belevenis.

Iedereen kan meeluisteren met de Commentaarbox
Dit unieke live-commentaar bij de wedstrijden van het Nederlands elftal is straks live te beluisteren via 0900-0095*, wkpn.nl of via oranje.nl op je mobiel. Samen met vrienden, vriendinnen en familie genieten? Met de speciale Commentaarbox** van KPN is dat heel eenvoudig. Deze is gemakkelijk aan te sluiten op een vaste of mobiele telefoon. Zo luistert de hele huiskamer of kroeg mee naar het scherpe commentaar van de commentatorenduo's. En wil je je vrienden op een ludieke manier uitnodigen voor een avondje Oranje kijken bij je thuis? Zet dan de Belslinger van KPN in. Dit is een slinger van voiceberichten waarmee je al je vrienden in één keer en gratis kunt uitnodigen.

Met KPN wordt Oranje kijken voor iedereen leuk, ook als je niet van voetbal houdt Schaamteloos, scherp, humorvol en gespeend van enige vorm van voetbalkennis geven de drie commentarenduo's op hun eigen manier invulling aan de wedstrijd. Hebben ze balgevoel? Voetbalinstinct? Nee. Maar dat maakt kijken naar het WK juist des te leuker.


* De WK-telefoonlijn 0900-0095 (0900-00wk) kost 3 cent per minuut vanaf een vast nummer en 10 cent per minuut als je belt via je mobiel (KPN Mobiel en Hi-klanten).
** De Commentaarbox ontvang je gratis bij aankoop van alle vaste en mobiele telefonieproducten van KPN.

===



Ingezonden persbericht