Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 31 mei t/m vrijdag 9 juni 2006

Woensdag 31 mei
10.00 uur
Wethouder Kruyt installeert een aantal 'hanging baskets' in de binnenstad in het kader van het project 'Veilig op Straat'. Locatie: De Hof te Amersfoort.

Donderdag 1 juni
13.00 uur
wethouder Kruyt ontvangt een Duitse delegatie, die in het kader van een cultureel uitwisselingsprogramma op bezoek is bij Scholen in de Kunst. Locatie: Coninckstraat 58 te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Van Daalen opent "De Onderneming", onderdeel van de Symfora Groep. Locatie: Neonweg 9 te Amersfoort.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de Vastgoedborrel met als thema 'toekomsttrends in de huisvesting'. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

17.30 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de receptie ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van voetbalvereniging Hoogland. Locatie: het sportcomplex aan de Sportlaan 30 te Hoogland.

Zaterdag 3 juni
12.00 uur
Wethouder Kruyt opent het nieuwe clubhuis ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de Atletiekvereniging Triathlon. Locatie: Barchman Wuytierslaan 236 te Amersfoort.

Zondag 4 juni
14.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de thuiswedstrijd van het 1ste honkbalteam van Baseball & Softball Club Quick. Locatie: Quick, Dorresteinsesteeg 2 te Amersfoort.

Woensdag 7 juni
15.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de start van de nieuwbouw voor het RACM-KADE (Rijksdienst MonumentenZorg en ROB). Staatssecretaris Van der Laan houdt een toespraak. Locatie: St Aegtenkapel, 't Zand te Amersfoort.

Woensdag 7 juni

15.00 uur
Wethouder Hekman opent een speelplek voor oudere jeugd in Nieuwland. Locatie: grasveld Stalkruid te Amersfoort.

16.30 uur
Wethouder Van 't Veld reikt ambassadeurspassen uit aan de deelnemers van de horecacursus 'toeristisch ambassadeurs horeca'. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de slotconferentie 'Vinden en Binden'. Het pilotproject 'Vinden en Binden' van het Instituut voor Publiek en Politiek (IPP) bevordert de politieke participatie van allochtonen door het geven van cursussen over de gemeentepolitiek. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amerfoort.

Donderdag 8 juni
18.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de receptie van de Russische Ambassadeur de heer Kirill G. Gevorgian ter gelegenheid van de nationale dag van de Russische Federatie. Locatie: Russische ambassade, Andries Bickerweg 2 te Den Haag.

20.00 uur
Wethouder Hekman neemt met bewoners deel aan het Lagerhuisdebat. De bedoeling is om mee te praten over wat er in de wijk moet verbeteren en het debat maakt deel uit van de wijkmanifestatie 'Randenbroek/Schuilenburg Vernieuwt'. Locatie: Het Klokhuis, Weberstraat 2 te Amersfoort.

Vrijdag 9 juni
08.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper geeft het startschot voor de 5e Ambtenaren Toertocht. Locatie: Sportlokaal Bokkeduinen, Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

21.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper woont de premiere van 'Een Avond Chinese Opera' van Judith Weir bij. Met deze opera start het Poortersfestival. Locatie: terrein van het toekomstige Eemcentrum te Amersfoort.


---- --