Persberichten 31/05 middag

Regio, 31-05-2006

Leiden Politie houdt verdachten van diefstal bromfiets aan De politie heeft woensdagmorgen 31 mei rond 12.00 uur aan de Boommarkt twee mannen uit Leiden van 24 en 25 jaar aangehouden. Agenten stelden na de controle van het framenummer van een bromfiets vast dat deze kort geleden elders in Leiden gestolen was. De mannen waren met de bromfiets en werden aangehouden. Beiden zijn nog ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek en de eigenaar van de bromfiets in kennis gesteld.

Voorschoten Jongen op fiets geschept Op woensdag 31 mei, omstreeks 08.35 uur, heeft er een ongeluk op de kruising van de Mozartlaan met de Palestrinalaan plaatsgevonden. Een 12 jarige jongen uit Voorschoten fietste over de Mozartlaan vanuit de richting van de Leidseweg. De jongen wilde linksaf de Pelestrinalaan inrijden en stak volgens zijn verklaring en die van de getuigen zijn vinger uit. Een achter hem rijdende automobilist, een 53 jarige man uit Voorschoten, heeft niet gezien dat de jongen af wilde slaan en reed hem van achteren aan. De fietser viel op de stoep en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Boskoop Moeder valt met twee dochters De politie heeft hulp geboden bij een valpartij op de Burgemeester Colijnstraat. Met een dochter van drie jaar achterop de fiets en een dochter van 6 jaar naast haar rijdend fietste een 35 jarige vrouw uit Boskoop over de Burgemeester Colijnstraat. Op een gegeven moment raakten de fietsen elkaar en kwamen zij allen ten val. De twee dochters liepen verwondingen aan het hoofd op. De vrouw raakte gewond aan been en pols. Alledrie zijn ze overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

--- einde berichten ---