Ingezonden persbericht


Persbericht, 1 juni 2006

Ashton Brothers beleven Noord-Amerikaanse première in Toronto.

De Ashton Brothers (Pim Muda, Pepijn Gunneweg, Friso van Vemde en Joost Spijkers) geven op 7, 8 en 9 juli 2006 tijdens het 8ste 'Toronto Street Festival' in Canada een zestal voorstellingen.

Het 'Toronto Street Festival' trekt jaarlijks circa 1 miljoen bezoekers. Het podium van de Ashton Brothers staat midden op Noord Amerika's langste straat, Yonge Street. Daar spelen zij twee keer per dag een speciaal voor dit festival samengestelde show met hoogtepunten uit hun twee avondvullende voorstellingen 'Tragiek van de Onderman' en 'Ballyhoo!'. Het is de eerste keer dat de Ashton Brothers in Noord-Amerika optreden, eerder stonden zij al op podia in België, Groot Brittannië, Spanje en Letland.

Tot 24 juni zijn de Ashton Brothers nog in de Nederlandse theaters te zien. Van woensdag 7 t/m zaterdag 10 juni treden ze op in het oude Luxor Theater Rotterdam en van dinsdag 13 t/m zaterdag 24 juni (behalve 18 en 19 juni) in de Kleine Komedie Amsterdam. Na de zomer volgt, wegens groot succes de derde (!) reprise van 'Ballyhoo!' in Nederland en België. Kaarten zijn te verkrijgen via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl 0900 9203).


---



Ingezonden persbericht