Gemeente 's-Hertogenbosch

31-05-2006
Geslaagde Dag van het Park!

Op zondag 28 mei 2006 werd voor de tweede keer de Dag van het Park met allerlei activiteiten voor jong en oud in het Zuiderpark gehouden. Ondanks de vele regenbuien afgelopen week is er geen regendruppel gevallen op deze zondag. Natuurlijk lagen er vele waterplassen in het park, maar vooral de kinderen vonden het geweldig om hier in te spelen. De roofvogelshow trok de meeste bezoekers en zij werden getrakteerd op een bijzondere demonstratie. Bij de eerste show vloog de zeearend zelfs weg en kwam niet meer terug. Daarnaast was het optreden van de rijdende beiaard met de Big band en de rappers grandioos!
Foto Dag van het Park impressie
De gemeente wil alle verenigingen, organisatie en clubjes bedanken die zich belangeloos met veel inzet en enthousiasme hebben meegewerkt.

De muziekoptredens werden mogelijk gemaakt door: de Orthense Harmonie, Koninklijke erkende TPG Harmonie, Pop- en Rockkoor Tune, Harmonie Sint Cathrien, Jeroen Bosch Verkennersband, Koninklijke Harmonie 's-Hertogenbosch, Rosmalens mannenkoor, Smartlappenkoor Warempel, Vrouwenkoor Ongehoord, Toneelgroep Panta Rei, Duketown Barbershop Singers, Smartlappenkoor Rond en Blond, Afrikaans trommelen, en de mobiele beiaard van de Bossche Beiaard Stichting.

De gemeente wil verder de karateschool Ridolfo en het Picostheater bedanken voor hun optreden. En de speel-o-theek Spotjes, de Ontdekhoek, de vereniging Groei en Bloei, KSV `Helpt Elkander' voor hun activiteiten voor de kinderen.

Daarnaast de sportieve verenigingen, atletiek- en triathlonvereniging O.S.S.-Volo, damvereniging Heijmans Excelsior, badmintonvereniging Sparrenburg, Jeu de Boules vereniging Jan Boel 81, duikvereniging Gloria Maris, bewegingsstudio Slender en Fit en visvereniging De Karpers.

Als laatste bedankt de gemeente Het Bossche Palet, Stichting Vertellen, Greenpeace, modelbotenbouwvereniging Titanic, wijkraad Zuid, de heer Masselink, IVN Vogel- en natuurwacht 's-Hertogenbosch, Eendenkooi Maaspoort en fotoclub AFC '68 's-Hertogenbosch voor hun medewerking.