TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-05-2006

Televisie
Mis(s) Verkiezing SterrenLingo
Uitzending woensdag 31 mei
Nederland 2 - 19.05 uur

LINGO IN TEKEN MIS(S) VERKIEZING 2006

Woensdag 31 mei spelen Hannie van Leeuwen, Hans Dijkstal, Jan Troost en Irene van de Laar namens het Nationaal Revalidatie Fonds (NRF) en de Taskforce Handicap en Samenleving mee in de speciale MIS(S) VERKIEZING STERRENLINGO.

Op initiatief van presentatrice Lucille Werner staat deze uitzending in het teken van mensen met een handicap of chronische ziekte. Zij wil hiermee de Task Force en het Nationaal Revalidatie Fonds extra in het zonnetje zetten. Beide organisaties zijn nauw betrokken bij de Mis(s) Verkiezing 2006, die woensdag 31 mei live wordt uitgezonden bij de TROS op Nederland 2. Het bedrag dat er bij deze bijzondere Lingo-uitzending gewonnen wordt zal ten goede komen aan een project dat gekoppeld wordt aan de Mis(s) 2006, ambassadeur van Onbeperkt Nederland.

Hannie van Leeuwen is voorzitter van de Taskforce Handicap en Samenleving. Hans Dijkstal en Jan Troost zijn beide vice-voorzitter van de Taskforce. Irene van de Laar is jurylid van de Mis(s) Verkiezing 2006 en zij speelt in MIS(S) VERKIEZING STERRENLINGO voor het Nationaal Revalidatie Fonds (NRF).

Foto's zijn op te vragen bij Kippa.