Ingezonden persbericht


Persbericht

Dr. J.F.A. van der Werff, plastisch chirurg, van start bij HaaglandenKliniek

Den Haag, 31 mei 2006 - Onlangs is plastisch chirurg dr. J.F.A. van der Werff in dienst getreden bij het Cosmetisch Centrum van HaaglandenKliniek, de privé-kliniek van Medisch Centrum Haaglanden (MCH). Plastisch chirurg drs. W. Roosenburg werkt al sinds juni 2004 bij HaaglandenKliniek, maar door de enorme vraag naar plastisch chirurgische behandelingen is HaaglandenKliniek op zoek gegaan naar ondersteuning. Met de aanstelling van dr. van der Werff kan HaaglandenKliniek nu nog meer cliënten nog sneller van dienst zijn.

Dr. J.F.A. van der Werff heeft zijn opleiding genoten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Daarnaast is dr. van der Werff gepromoveerd bij de bekende professor Van der Meulen in het Dijkzigt Ziekenhuis. Na zijn opleiding tot plastisch chirurg werkte hij tijdelijk in Londen en Rome in centra voor kinder plastische chirurgie. Hij is als staflid verbonden geweest aan het Academisch Ziekenhuis te Groningen, het AMC te Amsterdam en was hoofd van de vakgroep plastische chirurgie van het Slotervaart ziekenhuis te Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden in HaaglandenKliniek, werkt dr. van der Werff momenteel ook in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) én in het Rijnland ziekenhuis te Leiderdorp.

Dr. van der Werff publiceert al jaren regelmatig in internationale tijdschriften en verricht wetenschappelijk onderzoek o.a. op het gebied van wondgenezing. Hij is lid van de Nederlandse vereniging van Plastische chirurgie, de Nederlandse vereniging voor Handchirurgie, The British Society of Plastic Surgery, The British Society for Surgery of the Hand. In de cosmetische chirurgie staat de wens van de patient zijns inziens centraal maar deze wens moet wel uitvoerbaar zijn waarbij het eindresultaat voorspelbaar dient te zijn. Binnen de cosmetische chirurgie hebben de aangezichtschirurgie, borstcorrecties en rimpelbehandeling zijn warme interesse. Dr. van der Werff is bestuurslid van Interplast Holland en reist met deze organisatie jaarlijks naar ontwikkelingslanden om kosteloos veelal jonge patiënten te behandelen met aangeboren afwijkingen en brandwonden.

Over HaaglandenKliniek
HaaglandenKliniek is een toonaangevende privé-kliniek in Den Haag en volledig onderdeel van ziekenhuis MCH (Medisch Centrum Haaglanden). De kliniek heeft een Oogheelkundig Centrum voor ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Daarnaast heeft HaaglandenKliniek een Cosmetisch Centrum voor onder andere ooglidcorrecties, rimpelbehandelingen, borstcorrecties en liposucties, een Dermatologisch Centrum voor onder andere couperose-, pigmentvlekken- en spataderbehandelingen en een Tandheelkundig Centrum voor gebitsrenovatie d.m.v. onder andere tandimplantaten en mondhygiëne. De kliniek heeft een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC)-vergunning. Ingrepen worden door deskundige en ervaren artsen van Medisch Centrum Haaglanden uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne en zeer geavanceerde apparatuur. Zorg en persoonlijke aandacht staan centraal bij HaaglandenKliniek: voor, tijdens én na de behandeling. Meer informatie over HaaglandenKliniek is verkrijgbaar via telefoonnummer: 0800-330 40 50 en op de website: www.HaaglandenKliniek.nl