Gemeente Voorschoten

Persberichten - Wethouder Verschoor geeft startsein voor bouw Garden Village
Uitgebracht op: dinsdag 30 mei 2006

Temidden van rollen gras, houten vlonders en terrasmeubilair in Engelse gardenstijl gaf wethouder P.J. Verschoor vanmiddag, 29 mei om 16.00 uur, met een confettikanon letterlijk en figuurlijk het officiële startsein voor de bouwwerkzaamheden van het Innovam-complex. Het oude gebouwenterrein wordt omgebouwd tot een nieuw complex, Garden Village genoemd.

In het complex Garden Village worden wonen, bedrijven en parkeren gecombineerd rondom een hof. In een drietal urban villas worden vrije-sectorappartementen gebouwd. Ook sociale appartementen, een kinderdagverblijf, kantoren/bedrijven en parkeergelegenheid vormen onderdeel van het complex.
De landschappelijke buitenranden hebben een openbaar karakter en sluiten aan bij de huidige beleving van een groene plek. Tijdens de feestelijke happening wordt door Van Hoogevest Ontwikkeling een cheque overhandigd aan de wethouder welke te besteden is aan kunstobjecten in de openbare ruimte van het project.

Binnenkort vindt een informatieavond plaats voor buurtbewoners. Tijdens deze avond worden de bouwwerkzaamheden nader toegelicht. Op deze avond wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.


- einde bericht -