IXiar Technologies lanceert Centraal Management voor EMC RepliStor

ROTTERDAM, 20060531 -- Rotterdam, 31 mei 2006 - Amitron levert als Channel Development Partner voor iXiar Technologies met AppWatch Reporter de centrale monitoring en tuning oplossing voor bedrijven die gebruik (gaan) maken van RepliStor voor het repliceren van bedrijfskritische data. AppWatch Reporter is specifiek ontwikkeld om de mogelijkheden en beheersbaarheid van EMC RepliStor, door middel van reporting en pro-actieve monitoring, te vergroten.


Met AppWatch Reporter worden de volgende doelstellingen gerealiseerd:

- Centrale Rapportage via één dashboard van alle RepliStor servers. In één oogopslag alle informatie over de status van alle nodes;
- Proactieve Fout Rapportage. Fouten of meldingen afkomstig van de individuele RepliStor nodes worden centraal verzameld zodat problemen zo snel mogelijk kunnen worden verholpen;
- Performance Monitoring van het Operating System en de Replistor software op de individuele nodes, zodat de bedrijfsomgeving afgestemd kan worden naar het benodigde Service Level en optimale performantie tegen de laagste kosten bereikt kan worden.

EMC RepliStor
EMC RepliStor software is marktleidende product betreffende data replicatie tussen Windows gebaseerde systemen.

iXiar Technologies
AppWatch Reporter is speciaal ontwikkeld voor EMC Replistor om de reporting en monitoring te vergroten. AppWatch Reporter voor RepliStor is een gecentraliseerde perfomance en tuning applicatie dat bovenop de bestaande EMC Replistor rapportage en operationele statistieken draait, zonder te infiltreren in de bestaande software bedrijfsomgeving.

Amitron Channel Development Partner
Amitron B.V opereert samen met Source (www.source.be/) als Channel Development Partner op het gebied van Storage Management, High-Availability & Security oplossingen.

Amitron levert oplossingen van onder andere: EMC Legato, CaminoSoft, IXiar Technologies, IronMountain, BakBone, Asigra, Arkivio en Plasmon.

Daarnaast is Amitron Premium Certified verkoop -en support center van Trend Micro Enterprise Anti-Virus bescherming.

Kijk voor meer informatie op www.amitron.nl

Meer informatie:

Amitron B.V.
Mike Liu
Maasstraat 15
3016DB Rotterdam
t.: 010-4112087
e: mike@amitron.nl




M. Liu