Ingezonden persbericht


Persbericht

Tempo-Team lanceert HACCP Online training voor catering flexwerkers

Diemen, woensdag 31 mei 2006 - Tempo-Team introduceert in samenwerking met het Horeca College en Précon Food Management de HACCP Catering E-learning module over voedselveiligheid. Deze online training is erop gericht huidige en nieuwe flexwerkers die werkzaam zijn in de bedrijfs- of party & eventcatering bewust te maken van het belang van 'voedselveilig werken' en hen praktische kennis over voedselveiligheid te geven. Na afronding van de training is de Tempo-Team flexwerker 'HACCP-proof'.

De HACCP Catering E-learning kan op iedere gewenste plek via de computer gevolgd worden. De training bestaat uit verschillende onderdelen van HACCP die op een praktische, werkgerelateerde manier aan de orde komen. De module duurt ongeveer twee uur en wordt afgesloten met een officiële toets. Na een succesvolle afronding ontvangt de flexwerker een certificaat. Tempo-Team doet haar nieuwe en huidige catering flexwerkers deze korte opleiding cadeau waarmee zij hun vakinhoudelijke kennis en cv kunnen verrijken.

"Met de lancering van de HACCP Catering E-learning geeft Tempo-Team invulling aan goed werkgeverschap en zorgen wij bovendien voor vakkundige flexwerkers. Wij kunnen zeggen dat onze flexwerkers in de catering HACCP-proof zijn, aangezien zij de training moeten volgen voordat ze aan de slag gaan en hiermee dus een 'voorsprong' hebben op andere flexwerkers. Tempo-Team flexwerkers zijn hierdoor deskundig en praktisch voorbereid op een baan in de bedrijfs- of party & eventcatering," aldus Maarten Poels, commercieel branchemanager horeca & catering van Tempo-Team.

Over Tempo-Team

Met zo'n 1600 medewerkers verspreid over 250 locaties is Tempo-Team de tweede uitzendonderneming in Nederland. De diepgewortelde kennis en kunde in de branches Logistiek, Food, Horeca & Catering, Overheid, Gezondheidszorg, Financiële Dienstverlening en Teleservice en het uitgebreide aanbod van diensten - uitzenden en detacheren, werving & selectie, opleiden, reïntegratie en outplacement en het aannemen van werk - maken Tempo-Team een waardevolle partner voor bedrijven en flexwerkers. Door een unieke samenwerking met ontwikkelingsorganisatie VSO (Voluntary Service Overseas), kan Tempo-Team ook een professionele bijdrage leveren aan projecten in ontwikkelingslanden die de levensomstandigheden van duizenden mensen helpen verbeteren. Onder Tempo-Team Group vallen Tempo-Team Uitzendbureau, Tempo-Team Werknet, Tempo-Team Professionals, Tempo-Team Smart Match, Tempo-Team HR Solutions, JMW Horeca Uitzendbureau en ConsenSZ. Tempo-Team is onderdeel van Randstad Holding NV. Tempo-Team is onlangs als werkgever met goud bekroond bij de Great Place to Work verkiezing en is winnaar van de P&O Proffie 2006.



Ingezonden persbericht