Ingezonden persbericht


Persbericht

31 mei 2006

France Telecom bundelt zakelijke activiteiten in Orange Business Services

Eenvoud: één naam, één productportfolio en één aanspreekpunt voor alle klanten

Equant, France Telecom en Orange brengen hun zakelijke diensten onder één merk in de markt: Orange Business Services. Orange Business Services heeft daarmee de breedste portfolio van communicatiediensten in de zakelijke markt.

De creatie van Orange Business Services is een belangrijke mijlpaal in de NExT-strategie (New Experience in Telecommunications Services) van France Telecom, die erop is gericht om de eerste echt geïntegreerde operator te worden. Orange Business Services zal een reeks geïntegreerde diensten bieden, waaronder vaste en mobiele telefonie, voice en data, netwerkdiensten, managed services, IT-services en outsourcing.

Orange Business Services omvat de IP-communicatie- en IT-diensten van Equant, de communicatiediensten voor bedrijven van France Telecom en de marktpropositie van Orange in zakelijk mobiel bellen.

"Het merk Orange stelt bestaande conventies ter discussie en staat voor de beste dienstverlening. We doen onze naam eer aan, want we zijn de eerste die een geïntegreerde portfolio bieden voor de zakelijke markt", zegt Didier Lombard, CEO van France Telecom. "Organisaties hebben één provider nodig die in al hun behoeften kan voorzien. Door het samenbrengen van vast en mobiel, telecom en IT maakt Orange Business Services communicatie eenvoudig."

Directe voordelen voor de klant
Klanten zullen profiteren van het geïntegreerde aanbod van Orange Business Services. Voor eind 2006 zal Orange Business Services:

> Business Everywhere beschikbaar stellen in 16 landen. Business Everywhere biedt IP, DSL, mobiele telefonie en Wi-Fi onder één factuur, met één servicepunt. Daarnaast zullen nieuwe Business Everywhere-opties beschikbaar zijn, zoals security, push-email-functionaliteit en flexibele tarieven voor verschillende gebruikersbehoeften; > met één nummer klanten doorverbinden naar de juiste servicemanager; > geïntegreerd servicemanagement implementeren voor multinationals en grote bedrijven; > nieuwe diensten voor projectmanagement leveren ten behoeve van vereenvoudiging van activiteiten en consistentie in de Orange Business Services-portfolio; > breedbanddiensten aanbieden in geselecteerde markten aan mobiele klanten.

Toekomst
Het samenvoegen van technologieën brengt nieuwe mogelijkheden en verandert de manier waarop bedrijven opereren. Speerpunten van Orange Business Services zijn IP-transformatie en eenvoudige communicatieoplossingen die de waarde van mobiele diensten verhogen.

Dankzij het grootste IP-netwerk ter wereld kunnen klanten IP-convergentie inzetten voor het veranderen van processen, het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van de productiviteit.

De R&D activiteiten van Orange Business Services zijn gericht op collaboration tools die voice, data en video verenigen waarmee organisaties hun besluitvorming kunnen versnellen; machine-to-machine communicatie waarmee voor alle werknemers (kantoor, mobiel en thuis) de beste service kan worden gewaarborgd.

"Orange Business Services is meer dan de som der delen", zegt Lombard. "Klanten hebben niet alleen voordeel van onze gecombineerde expertise in IP-netwerken en mobileit, maar ook van de innovatie van France Telecom, de wereldwijde footprint van Equant en de menselijke benadering die Orange tot een van de meest gewaardeerde en bekende merken ter wereld maakt. Door onze samenwerking kunnen we niet alleen service van een nog hogere kwaliteit bieden, maar ook een breder portfolio."

Bericht voor de redactie

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt de zakelijke communicatieoplossingen en -diensten van de France Telecom Group. Deze omvatten gebundelde voice-, data- en mobiele diensten en IT-expertise en managed services. Al deze oplossingen zijn erop gericht om bedrijfsprocessen te optimaliseren en productiviteit te verbeteren. Orange Business Services is aanwezig in 166 landen en heeft klanten in 220 landen.

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Mariena de Jager, Marketing Manager Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 57
E-mail: mariena.dejager@orange-ft.com Website: http://www.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com