Nee tegen de NVD

Petitie gestart tegen politieke partijen zoals het NVD

NEDERLAND, 20060531 -- In aansluiting op de nieuwsberichten aangaande de oprichting van de politieke partij "Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit", kortom NVD, is de website www.zwangerenzo.info een petitie gestart om de onvrede omtrent deze oprichting nogmaals te uiten.


Met de volgende oproep hoopt Zwanger en Zo, samen met enkele meewerkende websites (waaronder www.zwangerschapspagina.nl), 40.000 digitale handtekeningen te verzamelen om zodoende ook de mogelijkheid te hebben om zelf enkele vragen omtrent dit onderwerp aan de betrokken ministers te mogen stellen.

"Aan de Ministers van Justitie en BZK

Met het versturen van deze email, plaats ik een digitale handtekening omtrent het volgende:

Op 31 mei 2006 zal officieel de inschrijving der statuten plaats vinden van een nieuwe politieke partij, genaamd: Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit, samengevat in NVD.

Deze partij is voorstander van legalisatie van kinderporno en seks tussen volwassenen met minderjarigen vanaf 12 jaar.
Ook wil deze partij enkel en alleen het gevaarlijk seksuele verkeer tussen minderjarigen (waarbij men geen leeftijdsgrens heeft aangegeven) en volwassenen als strafbaar stellen. Met het gevaarlijk seksuele verkeer wordt volgens de partij verstaan het onbeschermd seks hebben terwijl men HIV besmet is.
Ook wil deze partij dat het zichzelf vrij prostitueren vanaf 16 jaar gelegaliseerd dient te worden.

Met het plaatsen van mijn digitale handtekening, wil ik U het volgende vragen:
Deelt U onze mening dat het belang van het kind zwaarder weegt dat het belang van het oprichten van een nieuwe politieke partij met dergelijke ziekelijke ideeën?
Als bezorgd burger verzoek ik U om een halt te roepen aan het tot stand komen van zulk een partij.

Mijn stem draagt bij aan een mogelijke 40.000 stemmen waardoor deze vraag ook aan U als Ministers door een vertegenwoordiger in deze actie in de Staten Generaal gesteld kan worden. "

Voor meer informatie, of voor het tekenen van deze petitie, bezoek www.zwangerenzo.info/nvd .




Ingezonden persbericht