Digitale Gemeente Houten

Straatspeeldag Schonauwen II

zondag 28 mei 2006 - Bron: bewonersvereniging Schonauwen II

HOUTEN Bewonersvereniging Schonauwen II

Om nogmaals aandacht te vragen voor de veiligheid en ongerustheid van bewoners van Schonauwen II heeft Bewonersvereniging Schonauwen II zich aangesloten bij de Nationale Straatspeeldag, een initiatief van 3VO.

De Cascademuur is de belangrijkste verkeersader van de wijk en vormt tevens de toegangsweg tot een deel van Schonauwen I. De bewonersvereniging heeft bij de gemeente aangedrongen op het plaatsen van bolspiegels in de wijk ter plaatse van enkele onoverzichtelijke bochten op de Cascademuur. Dit is echter niet gebeurd en recent is er weer een aanrijding geweest. Bewoners zijn er niet gerust op, temeer er voortdurend te hard wordt gereden in deze 30 km-straat.

Hiertoe is besloten de Cascademuur op woensdag 31 mei tussen 14.00 en 16.00 ter beschikking te stellen van spelende kinderen uit de buurt, voor wie allerlei leuke spelletjes worden georganiseerd, van stoepkrijten tot springkussen. Ook zal op een ludieke wijze de poppetjes-actie worden herhaald. Kijk op de website van de bewonersvereniging Schonauwen II (www.schonauwen2.nl) voor meer informatie en en neem alvast een tekening mee om op te hangen op de straatspeeldag. De mooiste 3 tekening worden beloont met iets leuks.

Alle kinderen uit Schonauwen I II en III zijn van harte welkom.

Gemotoriseerd verkeer wordt verzocht langzaam door de Cascademuur te rijden, aangezien er geen afsluiting van de weg mogelijk is en snelheidsbeperkende obstakels door de gemeente zijn verboden.

Bewonersvereniging Schonauwen II

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).