RTL Group


Laatste uitzending 'Lotto Weekend Miljonairs' tergend spannend Gaat het miljoen eruit?

De uitzending van zaterdag 3 juni van de RTL 4-spelshow Lotto Weekend Miljonairs verloopt uiterst spannend. Kandidate Jacqueline uit Apeldoorn zorgt ervoor dat de kijker in deze laatste uitzending van dit seizoen op het puntje van de stoel zal zitten, want zij klimt steeds verder naar boven in de geldladder. Met haar brede algemene kennis en de juiste inzet van de hulplijnen, bereikt ze zelfs de miljoenenvraag. Of zij de spanning aankan en de vraag goed beantwoordt, is zaterdag 3 juni te zien tussen 21.00 en 22.00 uur.

In Lotto Weekend Miljonairs moeten tien kanshebbers uit de zaal dezelfde vraag beantwoorden en degene die dit het snelste goed doet, neemt plaats op de stoel om het spel met Robert te spelen. Om één miljoen euro te winnen, moet de kandidaat vijftien multiple-choice vragen beantwoorden, waarbij per goed antwoord het te winnen geldbedrag verdubbelt. Dit geldt niet voor de laatste vraag, want dan wordt het bedrag verviervoudigd: van 250.000 euro naar één miljoen euro. De vragen hebben een oplopende moeilijkheidsgraad, dus enige hulp is geboden. De kandidaat kan dan ook gebruik maken van drie hulplijnen.

Ook is de wekelijkse Lotto-trekking te zien, waarbij uiteenlopende bedragen zijn te winnen met een hoofdprijs van één miljoen euro. Daarnaast maakt iedere speler elke week kans op de spectaculaire Lotto Jackpot van vier miljoen euro of meer.

Uitzending: zaterdag 3 juni, tussen 21.00 en 22.00 uur.
---

---------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP