Gemeente Tilburg

Datum
29 mei 2006
oldtimerrit van turnhout naar tilburg

Traditiegetrouw op 2e Pinksterdag

Toerisme Turnhout organiseert in samenwerking met de Stads-VVV-Tilburg op 2e Pinksterdag, 5 juni a.s., weer de toertocht voor oldtimers. Dit jaar is het thema: kerken en kapellen. Om half twaalf 's morgens vertrekt de karavaan vanaf het stadspark in Turnhout. Vanaf twee uur in de middag worden de auto's verwacht op het eindpunt: Restaurant De Kievitshoeve (Reeshof) in Tilburg.

Daar is een gezellig buitenterras voor zowel deelnemers als belangstellenden. Onder het genot van een drankje en een muziekje kunnen de fraaie auto's van minimaal 25 jaar oud bewonderd worden.

Bezitters van een dergelijke auto kunnen deelnemen. De tocht voert langs mooie binnenwegen met vlak bij de grens een tussenstop bij het Hegs Stalleke in Poppel.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via e-mail: toerisme@turnhout.be of telefonisch bij Toerisme Turnhout: 0032 1 444 33 55. De kosten bedragen 12,50 euro per auto. Ook op 2e Pinksterdag kan worden ingeschreven tussen half tien en half twaalf in het stadspark te Turnhout. Er kunnen maximaal 150 oldtimers meerijden.

Voor meer informatie of foto's:
Leon Kanters, 013- 542 8983


---- --