Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 29 mei 2006

Radio Veronica-DJ Rob van Someren live vanaf Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort

Radio Veronica-DJ Rob van Someren is op Pinkstermaandag 5 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur live te horen vanaf Circuit Park Zandvoort met zijn programma 'Somertijd'. Met zijn hele crew zal hij tijdens deze spectaculaire racedag live vanaf de paddock een speciale uitzending maken en luisteraars op de hoogte houden van diverse spannende races.

Binnen verschillende raceklassen wordt gestreden om diverse nationale kampioenschappen. Ook DJ Rob van Someren zelf is een fanatiek racer en staat dit Pinksterweekend weer aan de start van de BenQ-Siemens BMW 130i Cup met zijn supersnelle BMW. Daarnaast besteedt hij in zijn programma 'Somertijd' ook veel aandacht aan de Formule 1 tijdens Veronica's Formule 1 Report met Olav Mol.

'Somertijd' met Rob van Someren is iedere werkdag tussen 16.00-19.00 uur te beluisteren bij Radio Veronica. Op zondagmiddag is Van Someren tussen 15.00-18.00 uur te horen met zijn programma 'Somertijd Zondag'.

Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Kas van Iersel, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Peter Teekamp, Erwin Peters, Arlo van Sluis, Colin Banks, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, kabel en Digitenne te ontvangen. (In Zandvoort is Radio Veronica te ontvangen via de ether op 91.6 FM.)

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Noot voor de redactie;