Talpa Nederland


Laren, 31 mei 2006

Veel extra's op www.bvd.tv

Matches, meningen en muziek bij villa bvd (am titisee)

Maandag 5 juni om 23.00 uur begintŽVilla BvDŽbij Talpa. Op een steenworp afstand van het Oranjekamp in het Zwarte Woud, doen Henk, Frits en Jan op bekende wijze verslag van de verrichtingen van het Nederlands elftal tijdens het WK in Duitsland. Dat betekent veel voetbal, daverende discussies en sfeervolle optredens.

Volgens beproeft recept wordt de show opgeluisterd door een keur aan prominenten van binnen en buiten de voetbalwereld. Zo ontvangen Frits en Henk onder anderen Ronald de Boer, Ruud Gullit, Michael Boogerd, Pierre van Hooijdonk, Teun de Nooijer, Jan Jongbloed, Ron Jans, Frank en Ronald de Boer, Ronald Koeman, Jochem Meijer, Rinus Israel, en vele, vele anderen. Daarnaast is Melvin (alter ego van Kees Prins), de Nederlandse volkszanger die nu ook wel eens wil doorbreken in Duitsland, vaste bewoner van de villa evenals cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas. Wilfred Genee verzorgt reportages rondom de wedstrijden.

Barend en Van Dorp kunnen natuurlijk niet zonder muzikale gasten. Dus kunnen we vanuit Duitsland optredens tegemoet zien van onder anderen Racoon, Rowwen Hèze, Van Dik Hout, Acda & De Munnik, Kane en De Dijk.

Na Roquebrune (1998), Hoenderloo (2000) en Olhos d'Agua (2004) is dit jaar Titisee het decor voor de leukste voetbaltalkshow van Nederland. Zeven dagen per week zijn er boeiende nabeschouwingen van de verschillende wedstrijden tijdens het WK te zien. Met uiteraard ruim aandacht voor de gooi naar de wereldtitel door het Nederlands Elftal, maar ongetwijfeld worden ook de weergaloze dribbels van Thierry Henry, de duizelingwekkende schijnbewegingen van Ronaldhino en de strijdlust van de Duitsers tot op het bot geanalyseerd. Met natuurlijk 'moeder der deskundigen' Jan Mulder voorop.

In hun allerlaatste gezamenlijke serie programma's staan Barend & Van Dorp garant voor onderhoudende en spraakmakende live-televisie, vol nieuws, beschouwingen, fragmenten en muzikale gasten. U weet dus waar u vlak voor én tijdens het WK moet zijn, zo 'rond de klok van elf'. Want nergens wordt zo leuk over voetbal gepraat als bij Villa BvD.

Veel BvD op internet
Waar de uitzending op televisie stopt gaat deze door op www.bvd.tv. Iedere aflevering wordt met een half uur verlengd op internet. Tevens is er 24 uur per dag een live stream waarmee men zicht heeft op wat zich afspeelt op het 'BvD plein' in Titisee.

Maar via de website worden ook extra uitzendingen aangeboden. Zo is er iedere dag om 12.30 uur 'Villa BvD Lunch TV' met Jan, Frits en Henk. Rond de klok van 16.00 uur is het tijd voor 'De Spits van Frits' waarin Frits Barend zijn favoriete speler van die dag bespreekt. Voor de voetballiefhebbers zijn nog veel meer extra's te vinden op www.bvd.tv zoals het laatste WK nieuws, chat-sessies of de mogelijkheid prachtige prijzen te winnen in de WK poule, waar je ook je eigen voorspellingen kunt toetsen aan die van de 'echte kenners'.

Villa BvD, iedere dag van 5 juni tot en met 9 juli om 23.00 uur bij Talpa.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.
---