Leger des Heils

Open Pinksterfeest Leger des Heils

05/31/2006
Op de jaarlijkse Trefdag van het Leger des Heils wordt op maandag 5 juni het Pinksterfeest gevierd: een muzikaal feest met drama, zang, overdenking en reflectie. Het evenement vindt plaats in Barneveld in het Cultureel Centrum Veluwehal. Voor jongeren en kinderen is er een apart programma in het Groen van Pinksterercollege. Er wordt ingegaan op het thema (ON)Zichtbaar! Het programma is van 10.00 tot 12.15 uur en van 14.15 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Muziek speelt traditioneel een belangrijke rol bij het Leger des Heils. De Amsterdam Staff Band en de Amsterdam Staff Songsters zorgen voor een muzikale inbreng. Uit IJsland is de zanger Sigurdur Ingimarsson te gast. J-Unit Band en J-Unit Choir zijn de eigen jongerenformaties van het Leger des Heils. Zij zullen tijdens het jongerenprogramma Praise & Worship-muziek in verschillende stijlen ten gehore brengen. Goochelaar Ben van den Akker maakt op eigen wijze de onzichtbaarheid van God zichtbaar.

Jongeren en kinderen
Het speciale jongerenprogramma CAMEO (Come And Meet Each Other: 12 t/m 30 jr.) bestaat dit jaar uit games, speeches, black gospel en een workshop Streetdance. Voor kinderen (4 t/m 11 jr.) is er een Kids Treff, een eigen programma waarin veel samen gespeeld en gezongen wordt. Voor de allerkleinsten (0 t/m 3 jr.) is er oppas aanwezig. Ouders en hun kleintjes kunnen de workshop Zingen met je kind volgen. Inschrijvingen voor deze dag zijn vanaf 9.30 uur mogelijk in het Groen van Prinsterercollege.