RTL Group


Sylvana Simons helpt familiebedrijven in nieuw RTL 4-programma 'Opvolger gezocht'
Vanaf maandag 5 juni zendt RTL 4 een week lang speciale oproep-promos uit voor het nieuwe programma Opvolger Gezocht. In dit programma, dat vanaf maandag 4 september te zien is, gaat presentatrice Sylvana Simons op zoek naar de perfecte opvolger voor zes familiebedrijven. De ondernemers, met hart voor hun zaak, kunnen om diverse redenen geen opvolger vinden in de familiekring. In de uitzendingen van Opvolger Gezocht - Oproep neemt Sylvana per aflevering een kijkje bij twee bedrijven die op zoek zijn naar een geschikt persoon om het roer van het familiebedrijf over te nemen en zo hopelijk het voortbestaan ervan te garanderen.

Zeer uiteenlopende bedrijven passeren de revue. Zo zijn onder andere een banketbakkerij, een bloemisterij, een hardrockwinkel, een Turks restaurant en een paardenbejaardencentrum op zoek naar een buitenstaander met dezelfde bloedgroep om hun levenswerk voort te zetten. Tijdens de tv-oproepen worden geïnteresseerde kijkers aangespoord om zich op te geven via de website www.opvolgergezocht.nl (actief per 5 juni). De personen die voldoen aan alle criteria van de families, worden vervolgens geselecteerd om deel te nemen aan het programma, waarbij uiteindelijk telkens drie kandidaten per bedrijf in de race zijn om de mogelijke nieuwe eigenaar te worden.

Uitzending: RTL 4, maandag 5 juni tot en met vrijdag 9 juni en maandag 12 juni, van 22.55 uur tot 23.10 uur.


---

---------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, persdienst RTL Nederland via tel. (035) 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP