TROS

TIEN KANDIDATEN IN DE RACE VOOR OPTREDEN
BIJ TROS MUZIEKFEEST OP HET PLEIN

De TROS is altijd op zoek naar nieuw talent. En dus startte de omroep op 3 mei jl. met een talentenwedstrijd via TALENT.STERREN.NL.
De site is speciaal gemaakt voor iedereen die bezig is met het Nederlandse lied en die zijn of haar stemkwaliteiten wil laten horen. Sterren in spé konden een eigen site maken en hun prestaties werden vervolgens beoordeeld door de bezoekers van de site en door een deskundige jury van de TROS.

Uiteindelijk zijn hier tien winnaars uit voortgekomen die op 21 mei - ieder afzonderlijk- een videoclip op mochten nemen bij de TROS. De kandidaten hebben er veel werk van gemaakt en het resultaat is vanaf maandag 5 juni te zien via TALENT.STERREN.NL. Vanaf die dag is het ook mogelijk om te stemmen op de beste videoclip. Bezoekers van www.sterren.nl kunnen t/m dinsdag 13 juni hun stem uitbrengen en bepalen zo wie de winnaar wordt van deze bijzondere talentenjacht. En de hoofdprijs is niet mis: een optreden tijdens het TROS Muziekfeest op het Plein, zaterdag 17 juni in de Eemhof. Op woensdag 14 juni wordt in TROS Gouden Uren (van 9.00-12.00 uur op Radio 2) bekendgemaakt wie deze geluksvogel is. Tot die tijd kan er volop gestemd worden!

Binnen de Nederlandse muziek is Sterren.nl een snel groeiende partner van de Nederlandse artiesten. Met dagelijks duizenden bezoekers is Sterren.nl een succes te noemen.

Bezoek Talent op Sterren.nl via http://talent.sterren.nl.