Ingezonden persbericht

Grootste LUIKSE MARKT van NEDERLAND

Regio- Op maandag 5 juni 2006, 2e pinksterdag, wordt er van 10-17 uur op het Veemarktterrein te Utrecht de grootste Luikse Markt van Nederland georganiseerd met meer dan 1200 kramen. Vele duizenden bezoekers worden verwacht, want dit gigantisch openlucht spektakel is ieder jaar weer een oergezellig evenement voor jong en oud.
Veel particulieren uit heel Nederland leggen hun kraam vol met talrijke spullen uit Moeders en Grootmoeders Tijd, zoals antiek, curiosa, boeken en verzamelobjecten, enz. enz. Bij slecht weer wordt de markt binnen gehouden.
Deze Luikse markt wordt omlijst met veel gratis attracties en amusement. Zo is daar een fakir en een show met de mooiste roofvogels, o.a. de witte sneeuwuil Hedwig uit de Harry Potter film. Een optreden om naar uit te kijken. Voor de kinderen zijn er veel gratis kinderattracties attracties. Er is een sfeervol terras ingericht voor een hapje en een drankje en de hele dag is er live muziek.

Kom naar deze grootste en gezelligste Utrechtse Luikse Markt, waar men op 1200 standplaatsen kan snuffelen, scharrelen, struinen, neuzen, rommelen, handelen, speuren, genieten van optredens, gezellige muziek en veel gratis kinderattracties. Het Super FamilieSpektakel voor de Tweede Pinksterdag.

Toegang : ¤ 5,00 volw. Kinderen t/m 12 jaar onder geleide : gratis. Parkeren ook gratis.
Het Veemarktcomplex is gelegen aan de Sartreweg (A27) te Utrecht, nabij de Berekuil.
Info : Org.buro Van Aerle tel: 0492 - 525483 of 06 53848622. Mail vanaerle@chello.nl

---

Korte tekst :

LUIKSE PINKSTERMARKT UTRECHT

Regio- Op 2e pinksterdag, maandag 5 juni 2006, wordt er van 10-17 uur op het Veemarktterrein te Utrecht de grootste Luikse Markt van Nederland georganiseerd met meer dan 1200 kramen. Kom snuffelen, scharrelen, struinen, neuzen, rommelen, handelen, speuren, genieten van optredens, gezellige muziek en veel gratis kinderattracties.
Bij slecht weer wordt de markt binnen gehouden!!

Toegang volw. : ¤ 5,00 Kinderen t/m 12 jaar onder geleide: gratis. Parkeren ook gratis.
Het Veemarktcomplex is gelegen aan de Sartreweg (A27) te Utrecht, nabij de Berekuil.
Info : Org.buro Van Aerle tel.: 0492 - 525483 of 06 53848622. Mail : vanaerle@chello.nl