Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Vier gewonden na frontale aanrijding

Publicatiedatum: 6-6-2006 12:11:28

Duiven - Na een frontale aanrijding tussen twee auto's op de Spoorallee in Duiven zijn vier gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde maandagavond omstreeks zeven uur. Een 47-jarige automobilist uit Didam reed in een haakse bocht naar rechts frontaal op een tegenligger, een 60-jarige vrouw uit Duiven. Zowel de Didammer als de Duivense vrouw liep verwondingen op. Daarnaast bleken twee passagiers eveneens letsel te hebben opgelopen. Een 39-jarige man uit Zevenaar, die in de auto van de Didammer zat en de bijrijder van de Duivense, een 59-jarige man eveneens uit Duiven. Alle gewonden, met uitzondering van de vrouw uit Duiven, bleken met hoofdletsel te kampen en zijn naar het ziekenhuis in Zevenaar gebracht. De Duivense had buikklachten. De verkeersongevallendienst stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Beide bestuurders waren niet onder invloed van alcohol, aldus de politie.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Aanrijding door losgeschoten aanhanger

Publicatiedatum: 6-6-2006 12:10:20

Elst - Op de Valburgseweg in Elst is maandagavond een aanrijding ontstaan door een losgeschoten aanhanger. Niemand raakte bij het ongeval gewond. Een 64-jarige man uit Lent reed even voor elf uur met zijn bedrijfswagen, met daarachter een aanhanger gekoppeld over de Valburgseweg richting Kokkeland. Op een gegeven moment schoot de aanhanger los van de bedrijfsauto. De aanhanger reed door en botste tegen een geparkeerde auto van een 43-jarige Arnhemmer. De auto van de Arnhemmer liep daardoor schade op. De politie vermoedt dat de aanhanger niet goed was aangekoppeld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Politie onderzoekt dumpen chemisch afval

Publicatiedatum: 6-6-2006 12:09:47

Elst - De Elster politie heeft maandagochtend op de parkeerplaats `Hogewei' langs de A325 bij Elst een partij chemisch afval gevonden. Het gaat om een hoeveelheid folie die vermoedelijk gebruikt wordt in de fotografische industrie of een drukkerij. Onbekenden hebben de partij vermoedelijk daar achter gelaten. Wanneer dat is gebeurd is nog niet vastgesteld kunnen worden. Een deel van het afval is door de politie veiliggesteld om de herkomst vast te kunnen stellen. Daarnaast roept de politie eventuele getuigen op die mogelijk gezien hebben wie het afval heeft achtergelaten of die meer weten over de herkomst van het afval. Men kan daarvoor terecht bij de politie in Elst op telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---