Politie Zuid-Holland-Zuid

06/06 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht, 06-06-2006 o Persberichten District II

INBRAAK WONING
LEXMOND- Op maandagavond 5 juni 2006 is op klaarlichte dag tussen 18.00 en 18.30 uur ingebroken in een woning aan de Nieuwe Rijksweg. Nadat een raam aan de voorkant van de woning werd opengebroken kon men binnenkomen. Er werd een LCD-televisie gestolen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

HUISELIJK GEWELD
SLIEDRECHT- Een 46 jarige man uit Sliedrecht is door politieagenten aangehouden wegens huiselijk geweld. Dit gebeurde op maandagmiddag 5 juni 2006 omstreeks 14.00 uur in een woning aan de koningsweer. De man wordt er van verdacht dat hij zijn 38 jarige vrouw heeft mishandeld. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.

AANRANDING
LEERDAM- Een 35 jarige man uit Leerdam is door politieagenten aangehouden wegens aanranding. De man kneep een 12 jarige meisje uit Leerdam in haar billen. Dit gebeurde op maandagavond 5 juni 2006 omstreeks 18.00 uur op het Reigerspad. Het meisje fietste langs de verdachte die haar vervolgens in haar billen kneep. Het meisje deed aangifte bij de politie. Rond 20.00 uur werd de verdachte in zijn woning aangehouden. Hij is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

RIJDEN ONDER INVLOED
HARDINXVELD-GIESSENDAM- Op dinsdagochtend 6 juni 2006 omstreeks 02.35 uur is op de Rijksweg A15 een 26 jarige man uit Spijkenisse door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies hij ruim boven de streep (410 ug/l). Na verhoor is hij met een rijverbod van 3 uren heengezonden. Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

AANRIJDINGEN A15
HARDINXVELD-GIESSENDAM Dinsdagmorgen 6 juni 2006 omstreeks 07.00 uur heeft op de A15 t.h.v. Hardinxveld-Giessendam in de richting van Rotterdam, een tweetal aanrijdingen plaatsgevonden. Bij de eerste aanrijding waren vier autos betrokken en bij de tweede twee autos. In beide gevallen ging het alleen om materiele schade. De aanrijdingen vonden vlak na elkaar plaats op een afstand van 50 meter. Na de aanrijdingen ontstond een file van enkele kilometers. Twee autos zijn weggetakeld. De weg is omstreeks 09.00 uur weer helemaal vrij gegeven. De regionale verkeersondersteuning verricht onderzoek.