RandstandRail


6-6-2006
Afsluiting kruising Stadhoudersweg/Statenweg

Na langdurige bouwperiode kruising weer terug in oude staat

De kruising Stadhoudersweg/Statenweg wordt aanstaand weekend door RandstadRail weer teruggebracht in de oorspronkelijke staat. De verkeersregelinstallatie komt terug en de kruising krijgt een nieuwe asfaltlaag. Hiervoor is het noodzakelijk de kruising vanaf donderdagavond 8 juni 2006 tot maandagochtend 12 juni af te sluiten voor het autoverkeer. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid door middel van bebording. Op maandagochtend 05.00 uur wordt de kruising weer opengesteld.

Bus 33 en 49
Buslijn 33 wordt omgeleid via de Bentincklaan en de Van Aerssenlaan. De haltes op de Statenweg en Stadhoudersweg komen hierdoor tijdelijk te vervallen. Buslijn 49 wordt omgeleid via het Hofplein en de Schiekade. Reizigers voor Blijdorp kunnen gebruik maken van lijn 33 of 44.

Verkeersomleiding

- Verkeer afkomstig van de A13 richting Rotterdam Centrum wordt omgeleid via de A20 - Schieplein Schieweg.

- Verkeer afkomstig vanaf de A13 richting Rotterdam Centrum via de Stadhoudersweg wordt omgeleid via de Van Aerssenlaan en Bentincklaan.
- Verkeer afkomstig vanuit de richting Rotterdam Centrum richting A13 via de Statenweg Bentinckplein Bentincklaan Van Aerssenlaan Stadhoudersweg.

Rotterdam, 06-06-2006

omhoog meer informatie over de dienstregeling en routes