Ingezonden persbericht


BCD Travel opent eigen lounge op Schiphol

Nieuwegein, 6 juni 2006 - BCD Travel, de nieuwe Nederlandse marktleider in zakenreizen, heeft haar eigen lounge op luchthaven Schiphol geopend. Benjo van Laarhoven: "De BCD Travel Lobby past in onze strategie om de zakelijke reiziger 'zorgeloos' van deur tot deur te brengen. Op Schiphol ondersteunen wij deze visie door een totaal op de zakenreiziger van vandaag ingerichte lobby."

De Airport Lobby is ontworpen om een verlengstuk van de eigen organisatie van de zakenreiziger te zijn, waar hij zich in een rustige omgeving kan voorbereiden op de reis of de laatste zaken kan afhandelen. Gasten kunnen gratis gebruik maken van een internet toegang of van een wireless connectie. Ook is het mogelijk de laatste vakliteratuur te lezen of om voor de vlucht te vergaderen in de speciaal daarvoor ingerichte boardroom.

De BCD Travel Lobby is dagelijks geopend en bevindt zich in de nabijheid van het zakencentrum op luchthaven Schiphol. Dit is gelegen tussen Gates E en F en is goed gelegen ten opzichte van de logische zakelijke ingang via vertrekhal 2, waar de BCD Travel Airportdesk zich bevindt.

BCD Travel is (onder andere tenaamstellingen) sinds de jaren '60 op Schiphol gevestigd, waarbij zij een geïntegreerde service verleent met een Airportdesk die vanaf 1980 puur de focus legt op zakenreizen. En de multilingual en multinational 24 Hour Emergency Assist die nu ruim 10 jaar op Schiphol is gevestigd.


---

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 96 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 12 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 12.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Contact:

Benjo van Laarhoven Ezra Rood

BCD Travel BCD Travel

+31 (0) 30 2811 850 +31 (0) 30 2811 817

Benjo.van.Laarhoven@bcdtravel.nl Ezra.Rood@bcdtravel.nl