Verzamelpersbericht dinsdag

's-Hertogenbosch, 06-06-2006

Dief met een luchtje

s-Hertogenbosch De politie heeft dinsdagmiddag een 36-jarige Heusdense aangehouden in een winkel aan de scheidingstraat in s-Hertogenbosch. De vrouw had voor ruim 300 aan parfum weggenomen uit de winkel. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aangereden door auto

Erp- Een 17-jarige fietser uit Erp is dinsdagmiddag aangereden door een auto waarvan de bestuurder onbekend is gebleven. De jongen fietste over het Kraanmeer in Erp, toen plotseling de auto op het fietspad kwam rijden en hem aanreed. Hij viel en hield er wat schaafwonden en duizeligheid aan over. De politie onderzoekt de zaak.

Politie houdt man aan met gestolen aanhangwagen

Heusden De politie heeft maandagavond een 39-jarige inwoner van Oss aangehouden op de A59 ter hoogte van Heusden. Agenten hadden de man even daarvoor gezien bij een bus op de Middelweg in Heusden. Daar hadden zij een aanhangwagen in de struiken gezien. Even later zagen ze de man met de bus en de aanhangwagen er achter rijden. Daarop hielden ze de man aan. De aanhangwagen bleek gestolen te zijn. Tevens bleek bij controle dat de man een ontzegging van de rijbevoegdheid te hebben. Hij is voor verder onderzoek inverzekeringgesteld.

Mannen aangehouden voor mishandeling en bedreiging

Sint Oedenrode De politie heeft maandagavond twee mannen, een 32-jarige Eindhovenaar en een 28-jarige inwoner van Sint Oedenrode aangehouden op de Markt in Sint Oedenrode. De mannen worden er van verdacht de 40-jarige eigenaar van een horecagelegenheid aan de Markt geslagen en bedreigd te hebben. De twee gedroegen zich lastig in de horecagelegenheid en zijn vervolgens uit de zaak gezet. Daarna bleven de twee lastig en sloegen ze de eigenaar en bedreigden hem. Ook zou een 20-jarige bezoeker van de zaak geslagen zijn. De politie heeft de verdachten voor verder onderzoek meegenomen naar het bureau. Bij de insluiting werd bij beide verdachten wit poeder aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om cocaine. De verdachten zijn ingesloten.

Man geeft valse naam op

Heusden De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 38-jarige inwoner van Wijk en Aalburg aangehouden op de Wijksestraat in Heusden. De politie kwam ter plaatse na een melding van geluidsoverlast uit een horecagelegenheid. Toen de agenten ter plaatse een gesprek hadden met de eigenaar van de zaak, kwam de verdachte naar buiten. De man had zich eerder die avond vervelend gedragen ten opzichte van een andere agent. Toen de politie naar de identiteit vroeg van de man gaf hij een valse naam op. Daarop werd hij aangehouden.

Aangehouden met drugs

Sint Oedenrode In een auto op de Oude Lieshoutseweg in Sint Oedenrode heeft de politie zondag twee mannen aangehouden in hun geparkeerde auto. De twee, een 20-jarige en een 19-jarige man uit Sint Oedenrode bleken in het bezit te zijn van drugs. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau. De drugs zijn inbeslaggenomen en de twee kregen een proces-verbaal.

Te diep in het glaasje

s-Hertogenbosch De politie heeft maandagavond een 32-jarige Bossche automobilist aangehouden op de Loekemanstraat in zijn woonplaats. De man vertoonde opvallend rijgedrag. Toen de agenten hem staande hielden bleek hij niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en hij had te veel gedronken. Hij kreeg een rijverbod en twee processen-verbaal, een voor rijden onder invloed en een voor rijden zonder rijbewijs.

Op Treurenburg werd in de nacht van maandag op dinsdag een 53-jarige Tilburgse automobilist betrapt op het rijden onder invloed. De politie kreeg een melding dat de man met zijn auto stilstond in de berm. Toen agenten aankwamen rijden reed de man een stukje vooruit. Hij wrd staandegehouden en bij controle bleek dat hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Boxtel Een 66-jarige automobilist uit Boxtel werd op de Nieuwe Erven in Liempd betrapt. Hij bleek tijdens een controle op maandagavond ook zo diep in het glaasje gekeken te hebben, dat hij zijn rijbewijs moest inleveren. Daarnaast kreeg hij ene rijverbod en een proces-verbaal.

Rijden zonder rijbewijs en met alcohol

Oss De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag op de Heihoeksingel een 45-jarige automobilist uit Oss aangehouden. De man reed met een ongeldig rijbewijs. Tevens had hij een ontzegging voor het besturen van motorrijtuigen. Uit de blaastest bleek dat de man alcohol had gedronken. De auto van de man is in beslag genomen. Hij krijgt een procesverbaal en is in vrijheid gesteld.

Huiselijk geweld

Oss In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie een 33-jarige man uit Oss aangehouden voor huiselijk geweld. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn 22-jarige vriendin.

Met drank op achter het stuur

Oss De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 51-jarige automobilist uit Waalwijk aangehouden. Hij zat met drank op achter het stuur. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt.