Algemene Onderwijsbond

AOb! live voor starters en studenten uitverkocht

Uitnodiging Startersdag onderwijs

Utrecht - Op woensdag 7 juni organiseert de AOb in de Jaarbeurs Utrecht tussen 12:30 en 19:00 uur AOb! Live: een trendy en informatieve dag voor vakgenoten in het onderwijs. Geen lange lezingen, geen saaie theorie. Op AOb! live kunnen studenten en starters actief aan de slag met praktische situaties. Toppers in het workshopprogramma zijn 'Omgaan met moeilijke klassen' met 152 aanmeldingen, 'Pedagogisch klimaat in de klas' met 125 aanmeldingen en uiteraard de klassieker 'Orde houden' met 194 aanmeldingen. De dag is met 321 deelnemers tot op de laatste stoel uitverkocht. Gezien dit succes lijkt het erop dat het evenement volgend jaar uitgebreid moet worden.

De Algemene Onderwijsbond is ook in 2005 gegroeid. De afgelopen jaren zijn jongeren de belangrijkste groeigroep in het ledenbestand. Het aantal leden onder de 35 jaar groeide met 30% en maakt nu 11 procent van het totaal uit. Driekwart van de nieuwe leden is vrouw, wat ongeveer overeenkomt met de samenstelling van het onderwijspersoneel.

U bent van harte uitgenodigd om AOb! live te bezoeken. Kijk voor het volledige programma op www.aob.nl of bel voor meer informatie met Ivan Bartholomeus, persvoorlichter AOb, 06-22991579.

AOb!live voor starters & studenten is gratis voor AOb-leden en studenten. Niet-leden betalen E 10,00 entreegeld. Lid worden van de AOb kan al vanaf E 1,00 per maand.

---- --