Novarra komt met versie 5.0 van nWeb(TM) internetplatform ...

Novarra

Novarra komt met versie 5.0 van nWeb(TM) internetplatform voor mobiele internetservice

CHICAGO, June 7 /PRNewswire/ --


- Operators kiezen v5.0 voor off-portal toegang met Java & Brew

Novarra, de aanbieder van de volgende generatie hoog presterende mobiele internet- platforms, maakte bekend dat het nWeb-platform versie 5.0 nu te koop is. Dit platform is uitgerust met nieuwe functies zoals: two-click toegang tot populaire webtransacties, op maat opwaardeerbare OTA en view opties, basiscapaciteiten en verhoging van de acceleratie, en tot 40 procent verbetering in snelheid bij het meest voorkomende mobiele gebruik. nWeb v5.0 komt deze zomer en najaar met de evaluatie en de inzet van nieuwe 3G-diensten tegemoet aan de behoeften van de operators. Iusacell heeft nWeb v5.0 geselecteerd voor BREW en 3 Italia van de Hutchison Whampoa Group heeft voor deze zomer zijn keuze laten vallen op nWeb v5.0 voor Java.

"Onze zes jaar ervaring met de optimalisering van de content (inhoud van een website) op het mobiele internet heeft geresulteerd in de hoogste schaalbaarheid en de laagste total cost of ownership (effectieve kosten)voor de operator. We blijven de lat hoog leggen bij mobiele gebruikerservaring en adoptie", zei Bruce Simpson, COO bij Novarra. Versie 5.0 is ook verkrijgbaar als deel van Novarra's turnkey (kant-en-klare) dienstenaanbod, met goedgekeurde handsets en servers voor internationale bedrijfscentra, waarmee wij operators in staat stellen om internet- en portalservice binnen enkele weken te lanceren met een brede portfolio aan nieuwe en inzetbare handsets.

De flexibele en krachtige architectuur van nWeb's platform maken het aanbieden van brede internetdiensten mogelijk over 2.5G en 3G netwerken door twee grote voordelen. Ten eerste kunnen 3g-operators een dienst leveren die op alle handsets even goed werkt, van de goedkoopste tot de duurste toestellen. Ten tweede levert de architectuur van nWeb een 3G netwerkprestatie op de bestaande 2.5G netwerken.

Het nWeb-platform v5.0 bestaat uit de Vision(TM) -server v5.0, nWeb Java micro-client v5.0 en nWeb Brew micro-client v4.5. Simon Hunt, CTO-client bij Novarra: "Onze gegevens tonen aan dat behalve de fundamentele contentweergave , de snelheid, bruikbaarheid van de mobiele functies, OTA-beveiliging en volledige pariteit met de pc de belangrijkste voorwaarden zijn die de klant stelt aan de handsets".

De verbeteringen in het nWeb v5.0 platform omvatten:


- Snellere caching (het vooruit lezen van data) en laden van de pagina
- Dashboard voor aangepaste two-click toegang tot populaire webfuncties
- SmartSearch(TM) en SmartNav(TM) uitbreidingen voor gebruikers van WAP 2.0 en HTML
- Nieuwe zoom- en viewopties voor WAP 2.0 en nWeb micro-clients
- Verbeterde tabelbewerking en fontondersteuning
- Taalondersteuning voor het Chinees en het Spaans in nWeb BREW, en voor het Pools en het Italiaans in nWeb Java

- Operator-brandable, klant aangepaste identiteit en functionele pakketten Over nWeb Platform Het nWeb platform met OTA-beveiliging is een in hoge mate schaalbare, voor operators ontwikkelde oplossing met open ondersteuning voor industriële browsers en bestaande portalinfrastructuren voor routing en billing (registratie klant; facturatie abonnementen). De Vision(TM) server past de content aan en optimaliseert voor een snelle, krachtige internetlevering aan de industriële WAP 2.0 en HTML browsers van Openwave, Teleca, Motorola, Nolia, Opera, Access, etc. Het nWeb micro-client is een modulair, schaalbaar functionele browser en is verkrijgbaar in J2ME, BREW(R), C++/native, Palm, Symbian en RIM OS met geavanceerde gebruikersvriendelijke functies en integratie APIs.

Over Novarra Inc.

Novarra heeft een zes jaar lange geschiedenis in het leveren van kwaliteitsdiensten, volgende generatie mobiele internetoplossingen voor operators, draadloze handsets en contentdiensten om gegevensopname, gebruik en inkomsten te generen. Het Novarra Engines for Wireless Data(TM) pakket levert toegang tot het internet, mobiele zoekfuncties en extra mobiele portals om grote groepen consumenten tevreden te stellen en ondersteunt een breed spectrum aan handsets, van goedkope tot heel dure, met de populaire WAP 2.0 en web-browsers of Novarra micro-clients.
www.novarra.com

Voor contact of informatie:
Tina Bush
Marketing Communications Manager
tbush@novarra.com

+1-630-773-7295

Website: www.novarra.com