29
30
31
/> Maart 2006

Seal hoogtepunt bij uniek festival van Sun International Om geld in te zamelen voor het Tapologo Aids Hospice, een initiatief van Sun International, komen van 8 tot 14 juni de modewereld, popsterren en top-koks bijeen op Sun City. Hoogtepunt van het evenement, Positive, zullen twee optredens zijn van de wereldster Seal (foto).
Afbeelding Een unieke samenwerking tussen de beste internationale en Zuid-Afrikaanse mode-ontwerpers, artiesten, chef-koks en popsterren zullen resulteren in een onvergetelijke en wervelende shows en tentoonstellingen.

Bijzondere kunst
Gedurende deze dagen is er een doorlopende tentoonstelling van internationale en locale kunst. In het Olifanten Atrium worden wel heel bijzondere schilderijen tentoon gesteld: beroemdheden als Diana Ross, Aretha Franklin en Westlife hebben hun persoonlijke ideeën gevisualiseerd van de missie van het Tapologo Hospice (hoop, genezen en betrokkenheid).

VIP-bijeenkomst
Vrijdagavond 9 juni staat in het teken van een speciale VIP bijeenkomst. Een 5 gangen banket, verzorgd door topkok Conrad Gallanger, zal door zanger Seal muzikaal ondersteund worden. Tijdens deze show zullen nog niet eerder vertoonde kledingstukken geshowd worden van Zuid-Afrikaanse en internationale mode ontwerpers. Zo zullen collecties te zien zijn van onder meer Versace, Roberto Cavalli, Christian Lacroix en Valentino.

Aids Hospice
Het Tapologo Aids Hospice opende zijn deuren in juni 2004 en is een van de projecten die Sun International in Zuid-Afrika heeft opgezet. Naast dit hospice steunt Sun International ook sportevenementen en kunst en cultuur projecten.

cholen, crèches en klinieken
Tevens heeft Sun International de afgelopen jaren diverse scholen, crèches en klinieken opgericht in achterstandgebieden. Dit alles met geld dat voortvloeit uit de winst van de zeer exclusieve hotels (Table Bay in Kaapstad, Zimbali Lodge bij Durban, Sun City bij Johannesburg en Victoria Falls in Zambia).

Informatie
Voor meer informatie of een van de concerten van Seal bijwonen? Kijk dan op http://www.positivecollection.co.za/

Noot voor redacties (