Extra concerten Blof Umoja live

Cmc2

Persbericht Middelburg, 25 april 2006

Extra concerten Blof Umoja live

EXTRA CONCERTEN BLOF UMOJA LIVE

De belangstelling voor de aangekondigde UMOJA concerten voor 9 en 10 juni en 25 en 26 augustus 2006 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam is zo groot, dat alle dagen geheel uitverkocht zijn. Om die reden heeft BLOF besloten om op 8 juni en 24 augustus extra concerten in te lassen. Deze concerten zijn try out- optredens.Vanwege productionele wijzigingen komt er tevens voor de reguliere shows een klein aantal extra zitplaatsen vrij.

De voorverkoop van deze extra concerten zal a.s. woensdag 26 april om 11.00 uur starten. Kaarten zijn uitsluitend te verkrijgen via het nieuwe Luxor Theater Rotterdam via 010 - 484 33 33, of www.luxortheater.nl of rechtstreeks aan de kassa.

Zoals eerder aangekondigd zal BLOF voor deze concerten een groot aantal van de buitenlandse artiesten naar Nederland halen die hebben meegespeeld op het album UMOJA.

De artiesten zijn verdeeld over twee periodes, in de eerste plaats omdat het te ingewikkeld wordt alle gastmuzikanten tegelijkertijd in één show tot hun recht te laten komen, en in de tweede plaats omdat niet alle artiesten in dezelfde periode beschikbaar zullen zijn.

In juni verwachten we de volgende artiesten:
Uit Cuba: Eliades Ochoa
Uit India: Rafiuddin Sabri, Santosh Mishra, L. Kishore Kumar, Pravin Godkhindi & Dhroeh Nankoe
Uit Bhutan: Jigme Drukpa
Uit Australië: Mark Atkins & Mark Robinson
Uit Rusland: Natalia Sergeeva
Uit Ierland: Terry Woods, Paul Harrigan & Shane Martin En natuurlijk Carel Kraayenhof.

In augustus verwachten we:
Uit Nigeria: Femi Kuti & The Positive Force
Uit Turkije: Omar Faruk
Uit Portugal: Cristina Branco
Uit Kenia: Harry Kimani
En uit Japan: Kodo

Kaarten voor de try-outs op 8 juni en 24 augustus kosten 44,00 euro(eerste rang) of 38,00 euro(tweede rang) per stuk, en voor de andere data 49,00 euro en 44,00 euro. Per persoon kunnen maximaal 4 kaarten gekocht worden.

Alle concerten beginnen om 20:00 uur, met uitzondering van het concert op 10 juni, dat zal in verband met andere activiteiten in Rotterdam beginnen om 18:00 uur.


---
de redactie (