Saxion Hogescholen
BR>

wo 31 mei 2006

Saxionstudenten gaan flink uit hun dak!

Op 8 juni aanstaande organiseren acht eerstejaarsstudenten van de opleiding Commerciële Economie van Saxion Hogescholen, een Tropical Saxion Party in Luxor Plaza op de Brink in Deventer.

De studenten organiseren dit feest in het kader van hun studie. Voor de module Sport & Management dienen alle eerstejaars studenten een evenement te organiseren.

De studenten spreken bij de organisatie van een evenement hun commerciële talenten op verschillende manieren aan. Ze moeten onder andere inspelen op de behoeften van hun doelgroep en zorgen voor de promotie. Ook het financiële aspect mag niet vergeten worden. Ze hebben diverse sponsoren benaderd en berekend hoeveel deelnemers er minimaal aan het feest deel moeten nemen om het commercieel rond te krijgen.

De studenten zijn momenteel druk bezig alle studenten van Saxion Hogescholen in Deventer te enthousiasmeren voor hun evenement. Ook niet-studenten zijn van harte welkom. De kaartverkoop loopt tot en met 7 juni.

De muziek tijdens de Tropical Saxion Party is in handen van Dj K-Sjanks. Voor de best geklede bezoeker van het feest ligt er een leuke geldprijs te wachten. Verder is het motto van de organisatie: hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe meer spektakel er te verwachten is.

Wie een kaartje wil bemachtigen, kan dat doen via de site van de organisatie: www.saxionparty.event2all-online.nl. Hier kan elke liefhebber zich aanmelden. Informatie over de Tropical Saxion Party is verkrijgbaar via telefoonnummer 06-42851579.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------