Gemeente Dinkelland

Afdeling PBC, team Communicatie

PERSBERICHT

Balies Zorg Werk en Inkomen en Welzijn naar Gemeentehuis Denekamp

Met ingang van donderdag 8 juni zijn de balies van de afdeling Zorg, Werk en Inkomen en de afdeling Welzijn in het gemeentehuis aan de Burgemeester Hoogklimmerstraat 2 gehuisvest. Beide afdelingen zullen hier voortaan vanuit één balie de burgers gaan helpen. De balies aan de Ootmarsumsestraat komen vanaf dat moment te vervallen. Deze verhuizing vindt plaats op 6 en 7 juni. Beide dagen zijn deze balies zowel telefonisch als fysiek niet bereikbaar.

Door deze verhuizing wordt de gemeentelijke dienstverlening verder gecentraliseerd. Burgers kunnen aan de Burg. Hoogklimmerstraat 2 dan namelijk terecht voor de balies van de afdelingen Zorg, Werk en inkomen, Welzijn en Burgerzaken en Belastingen. Aan deze balies worden zij geholpen bij de aanvraag van bijvoorbeeld een uitkering, een WVG-voorziening, een paspoort of een rijbewijs.

In Weerselo kunnen burgers nog steeds terecht voor de balies van Bouwen en Milieu, Ruimtelijke en Economische Ontwikkelingen en Beheer en Onderhoud. Vanaf 21 juni zullen ook deze afdelingen grotendeels vanuit 1 balie de klanten gaan helpen en kan men in Weerselo voor onder meer alle vergunningsaanvragen terecht.

Met deze verhuizing speelt de gemeente alvast in op de nieuwbouw van gemeentehuis. In het nieuwe gemeentehuis wil Dinkelland in 2007 gaan werken volgens een nieuw dienstverleningsconcept waarbij alle gemeentelijke balies onder één dak gehuisvest zijn.


---

Mededelingen voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Team Communicatie, Joost Meijer, telefoonnummer 0541-854 179 of jwg.meijer@dinkelland.nl.

---- --