Gemeente Maassluis

Spreekuren wethouders in juni

Vier Maassluise wethouders houden spreekuur in de maand juni. Belangstellenden die één van de wethouders eens willen spreken over een onderwerp uit hun portefeuille zijn van harte welkom. Het is niet nodig om van tevoren een afspraak te maken voor een bezoek aan het spreekuur.

Wethouder A. Keijzer heeft op donderdag 8 juni om 14.00 uur een spreekuur in zaal de Houcker in het stadhuis aan de Koningshoek. Op donderdag 29 juni kunnen belangstellenden ook om 14.00 uur terecht op zijn spreekuur in zaal 4 van dienstencentrum De Vloot. Wethouder Keijzer heeft onder andere stedelijke ontwikkeling (grote projecten, ruimtelijke ordening en bouw en woningtoezicht) en stedelijk beheer (groen, speelgelegenheden, wijkwerk) in zijn portefeuille

Wethouder A. v.d. Knijff
Het spreekuur van wethouder Van der Knijff is op woensdag 28 juni om 11.00 uur in de spreekkamer van dienstencentrum De Vloot. Zijn portefeuille omvat onder andere de onderwerpen infrastructuur en verkeer, milieu, bedrijfs- en huishoudelijk afval, begraafplaats, riool, maatschappelijke dienstverlening, ouderenbeleid en samenlevingsopbouw.

Wethouder J. Scheerstra houdt op donderdag 22 juni spreekuur in zaal de Houcker in het stadhuis aan de Koningshoek. Het spreekuur begint om 14.00 uur.
Wethouder Scheerstra heeft onder andere de volgende onderwerpen in zijn portefeuille: financiën, economie en havenbeleid, cultuur en monumenten.

Wethouder J. Luijendijk houdt zijn spreekuur deze maand op donderdag 22 juni om 14.00 uur in de kleine zaal van dienstencentrum De Vliet aan de A. van Schendelstraat. Met wethouder Luijendijk kunt u onder andere spreken over onderwijs en jeugd, wonen en volkshuisvesting, stadsvernieuwing en -ontwikkeling en sport.