RTL Group


Drie nieuwe komedies in de namiddag op zondag bij RTL 4 'Living with Fran', 'Jake In Progress' en 'Quintuplets'

Drie nieuwe komedies geven de RTL 4-zondag vanaf 11 juni aanstaande een gezellige en humorvolle namiddag. De series Living with Fran, Jake in Progress en Quintuplets met bekende gezichten zijn vanaf dan te zien.

Living with Fran:

Na The Nanny is Fran Drescher terug met een nieuwe komedie. In Living with Fran is Fran een gescheiden vrouw die geniet van de nieuwe weg die haar leven is ingeslagen. Haar nieuwe liefde Riley is fantastisch, geweldig en jong, heel erg jong. Hun relatie is ingewikkeld vanwege het feit dat de kinderen van Fran bijna even oud zijn als hun nieuwe stiefvader. Het nieuwe huishouden van Fran mag dan niet traditioneel zijn en soms heel lastig, toch weet ze zeker dat ze het niet anders zou willen doen.

Jake in Progress:

John Stamos, bekend uit de hit-komedie Full House, is te zien in deze serie die draait om Jake Phillips. Jake is een PR-agent voor de sterren. Hij is knap, goed gekleed en 24 uur per dag aan het werk. Het maakt niet uit in wat voor situaties zijn cliënten terecht komen, hij weet ze er altijd weer goed uit te krijgen zonder dat het hun imago schaadt. Alleen in zijn privé-leven lukt het Jake niet om alles goed voor elkaar te krijgen want hij mist een grote liefde. Maar hoe kan iemand die zich niet eens aan zijn huis kan binden en alleen maar in hotels verblijft, zich wel binden aan een vrouw?

Quintuplets:

In deze komedie zijn de ontwikkelingen te volgen van een gezin met een 15-jarige vijfling. Met zijn zevenen wonen ze in een huis met maar drie slaapkamers en zitten ze dus dag en nacht op elkaars lip. Het puberende vijftal heeft het niet makkelijk. Ze worden heen en weer getrokken tussen hun hang naar individualiteit en de afhankelijkheid van elkaar. En als deze vijf pubers het al zwaar hebben, hoe moet het in godsnaam hun ouders dan vergaan.

Uitzending: Vanaf zondag 11 juni, Living with Frantussen 17.00 en 17.30 uur, Jake in Progress, tussen 17.30 en 18.00, Quintuplets, tussen 18.05 en 18.30 uur wekelijks bij RTL4.


---

-------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl .

© 2006 RTL Nederland / IP