RTL Group



Op donderdag 8 juni, in de laatste seizoensaflevering van de populaire talkshow JENSEN!, neemt een van de personages uit de hitserie Friends plaats op de beruchte rode bank. Het is niemand minder dan Central Perks Gunther, de geblondeerde coffeeshopmanager, met een hopeloze never-ending crush op Jennifer Anistons karakter Rachel. De acteur James Michael Tyler vertelt onder andere over zijn relatie met de sterren van Friends. Zijn terugblik op tien jaar Friends, dat stopte in 2004, karakteriseert zich door vele smakelijke en lachwekkende anekdotes.

Daarnaast neemt een aantal opmerkelijke eerdere gasten uit het JENSEN!-seizoen andermaal plaats aan de roulettetafel. Zo speelt Jensen het roulettespel met de excentrieke artiest Ben Gadella, de transgenerist en prostituee Claudia en Rob Bruintjes, met 2.21m de één na langste man van Nederland en voorzitter van Stichting Lange Mensen Nederland.

Tenslotte is het de vraag of het Herman, die iedereen nog kent van Idols, gaat lukken om de vrouw van zijn dromen te ontmoeten gedurende zijn derde en laatste dream date. Jensen en sidekick Jan Paparazzi hebben immers als doel gesteld om voor Herman een vriendinnetje te zoeken. Natuurlijk kan de kijker ervan op aan dat zij er alles aan doen om cupido een handje te helpen.

Uitzending: donderdag 8 juni 2006, tussen 22.30 en 23.25 uur.


---

--------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandor Vrij, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718971 of sandor.vrij@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP