Gemeente Noordenveld



De New York Steppers steppen 1000 km voor Dream Foundation

Gepubliceerd op: 07 juni 2006

De New York Steppers uit Spijkenisse doen op 8 juni de gemeente Noordenveld aan en stoppen om 09.00 uur bij het gemeentehuis om een cheque in ontvangst te nemen. Burgemeester J.H. van der Laan reikt een cheque van 100,- uit aan de steppers. Hij is blij om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het doen uitkomen van dromen van de patiënten waar de Dream Foundation zich voor inzet.

Op 1 juni begonnen de New York Steppers aan de route die hen tot en met 12 juni 2006 door alle 12 provincies van ons land zal voeren. De kilometerteller is afgestemd op 1000 af te leggen kilometers. Ze maken de tocht op twee driepersoons-supersteps en rijden, zoals gezegd, voor de Dream Foundation. Zij hopen met deze actie een heleboel geld in te zamelen om de liefste wens te vervullen van volwassenen die lijden aan een levensbedreigende ziekte.

De Dream Foundation werkt met vrijwilligers. Ze ontvangen donaties uit het hele land om de dromen van zieke mensen uit te laten komen. Terminaal zieken die graag nog een keer willen zwemmen met dolfijnen, een bezoekje willen brengen aan een geliefde plek of familielid óf willen zingen met de artiest van hun keuze. De Dream Foundation regelt het en maakt er voor alle betrokkenen een prachtige dag van!

Roden, 7 juni 2006