Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 30 mei 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers,
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Waterplan op openbare lijst Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 23 opnemen. Overigens akkoord. mei 2006

2. OSZ-FIN Afsluiten vaste geldlening van 1. besluiten tot het aangaan van een vaste geldlening ad Akkoord. 2.500.000,-- 2.500.000,--, rente 4,375%, aflossing over 25 jaar; 2. burgemeester machtigen de overeenkomst formeel af te wikkelen.


3. PBZ-BW Leges planschadeclaim buurtbewoners 1. conform procedure planschadevergoeding leges Akkoord. Vogelenzang i.r.t. vuurwerkopslag. heffen; 2. claims niet als een gezamenlijke planschadeclaim behandelen.


4. PBZ-BW Grenzen huurprijsregulering. Instemmen met de brief aan Min. VROM Akkoord.
5. PBZ-BW Plan voor het plaatsen van een Besluiten medewerking te verlenen aan het bouwplan met Akkoord. uitkijktoren in de Dommelbeemden v.r.v. gebruikmaking art. 19, lid 3 WRO. IVN.

6. PBZ-BW Vaststelling bestemmingsplan "partiële 1. ingediende zienswijzen ongegrond verklaren; Akkoord. herziening III, recreatiepark De 2. bestemmingsplan ter vaststelling aanbieden aan de Kienehoef. raad.


7. PBZ-WIZ Verzoek om medewerking van Stichting 1. geen extra middelen beschikbaar stellen voor Akkoord. Hartsafe Rooi i.o. aanschaf van apparaten en opleiding; 2. mogelijkheid van gebruik apparaten in gemeentelijke gebouwen te regelen in overleg met de beheerders van die gebouwen; 3. geen extra jaarlijkse subsidie beschikbaar te stellen; 4. geen gemeentelijke vertegenwoordiger aanwijzen voor de kerngroep.


8. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift EKC, dhr.v. Het bezwaarschrift niet-ontvankelijk verklaren. Akkoord Rooij (amfibieënpoel).

9. OSZ-JZ Bezwaarschrift tegen besluit waarbij een Besluiten om de verleende bouwvergunning in stand te Akkoord

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 30 mei 2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. lichte bouwvergunning is verleend voor laten en het bezwaarschrift ongegrond te verklaren. het uitbreiden van het pand Nachtegaal 15.

10. PBZ-BB Benoeming buitengewoon ambtenaar Te benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de Akkoord van de burgerlijke stand. burgerlijke stand van de gemeente Sint-Oedenrode tot
1-1-2009: de heer Frieser, mevr. Korsten-Brus, mevr. Peters.
11. PBZ-BW Planschadeclaim L.B. Elsen. Claim voorleggen aan SAOZ. Akkoord
12. PBZ-WIZ Brief Min. SZW inzake vaststelling Voor kennisgeving aannemen. Akkoord subsidie regeling kinderopvang en
buitenschoolse opvang alleenstaande ouders 2004 en brief Min. SZW inzake aangepast inkomensdeel WWB budget
2006.

13. PBZ-WIZ Brief en verzoek om motie aan te nemen Voor kennisgeving aannemen. Akkoord inzake pardonregeling voor lang in nederland verblijvende asielzoekers en brief van de gem. Middelburg met
verzoek om motie inzake humane
aspecten van de oude
vreemdelingenwet te ondersteunen.

14. PBZ-WIZ Aanwijzen lid en plv. lid Algemeen 1. besluiten weth. Hendriks-Van Kemenade aan te Akkoord Bestuur GGD Hart voor Brabant en RAV wijzen als lid van het AB van de Gemeenschappelijke BMWN. Regeling Regionale Ambulancevoorziening Brabant Midden-West-Noord en de Gemeenschappelijke Regeling GGD Hart voor Brabant; 2. besluiten burg. Maas aan te wijzen als plv. lid van het AB van de Gemeenschappelijke Regeling Regionale Ambulancevoorziening Brabant Midden-West-Noord en de Gemeenschappelijke Regeling GGD Hart voor Brabant.


15. SLZ-EVO Jaarrekening 2005 Stichting 1. instemmen met de jaarrekening 2005; Akkoord Kinderopvang Humanitas m.b.t. 2. de budgetsubsidie 2005 vaststellen op 70.397,-- peuterspeelzaalwerk.

16. SLZ-EVO Jaarrekening 2005 Roois Kultuur 1. instemmen met de jaarrekening; Akkoord Kontakt. 2. het subsidiebedrag 2005 vaststellen op 10.303,--


17. SLZ-EVO Buitenschoolse opvang dagcentrum 1. in het register kinderopvang gemeente Sint- Akkoord Oranje Nassaulaan VOF. Oedenrode 20 plaatsen buitenschoolse opvang op te nemen bij Dagcentrum Oranje Nassaulaan VOF; 2. in het register kinderopvang gemeente Sint-

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 30 mei 2006 PAGINA 3

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Oedenrode de huidige opgenomen 12 plaatsen van Dagcentrum Oranje Nassaulaan VOF te bestemmen voor dagopvang.


18. SLZ-SB Toekenning vignet "Veilig en Schoon". Voor kennisgeving aannemen. Akkoord