Free Record Shop geeft eerste twee van acht auto's weg.

Free record shop

De eerste twee winnaars van de actie 'maak kans op een van de acht Toyota Aygo's', die momenteel bij Free Record Shop loopt, zijn bekend. Op dinsdag 6 juni 2006 zijn op het hoofdkantoor van Free Record Shop onder toezicht van een onafhankelijke notaris de eerste twee winnaars getrokken uit de vele aanmeldingen. Edwin de Regt uit Etten-Leur en Karin van Dijk uit Amsterdan mogen zich de gelukkige winnaars noemen van het nieuwste model van Toyota.

Free Record Shop verdeelt de komende vijf weken nog zes auto's onder haar klanten. Tot aan het einde van de actie wordt er iedere dinsdag een auto weggegeven. De laatste twee auto's zullen op dinsdag 11 juli, twee dagen na afloop van de actie, worden verloot.

Om tussen al het voetbalgeweld en de vele oranje marketingacties iets anders te doen heeft Free Record Shop deze 'auto weggeef actie' bedacht. De actie is een groot succes; vele duizenden mensen hebben zich inmiddels geregistreerd. Klanten die zich vorige week hebben geregistreerd maar niet hebben gewonnen, maken ook de komende weken nog kans.

Van maandag 29 mei tot en met zondag 9 juli staat op iedere kassabon een unieke code. Klanten van de entertainmentshops kunnen zich bij aankoop van een cd, dvd of game met behulp van deze actiecode gratis registreren via www.freerecordshop.nl en zo kans maken op een van de auto's. Er is geen minimale besteding, en er zijn geen kosten aan de actie verbonden. De klanten kunnen zo vaak meedoen als ze willen.

De actie is in samenwerking met Toyota ontwikkeld. Het Algemeen Dagblad en Slam FM! zijn media-partners.

NOOT VOOR DE REDACTIE -