Gemeente Bernheze


Kalender 2007: sportief Bernheze

Aanmelden fotomodellen en evenementen

De voorbereidingen voor de kalender 2007 zijn begonnen. De kalender wordt, zoals u gewend bent, in december 2006 huis-aan-huis verspreid in de gemeente Bernheze. Op de kalender staan evenementen die in Bernheze georganiseerd worden. De kalender bevat 53 foto's van inwoners van Bernheze. Het thema van dit jaar is `sportief Bernheze'. Bent u sportief en wilt u een mooie plaats op de gemeentekalender, meld u dan aan! Maximaal kunnen er vier mensen op één foto. Dit omdat het anders te onduidelijk wordt wie op de foto staat. Geef het door en wij zorgen ervoor dat er een mooie foto wordt gemaakt. Stuur dus zelf geen foto's! U kunt u aanmelden tot 23 augustus 2006.

Evenementen
Organiseert u een evenement in Bernheze? Een tentoonstelling die iedereen zou moeten zien? Meld uw evenement aan! We vermelden het op de kalender die bij veel mensen in Bernheze een prominente plek in huis krijgt.
Niet elk evenement is geschikt om te vermelden. Zo moet de activiteit toegankelijk zijn voor alle inwoners van Bernheze, in de gemeente plaatsvinden en de datum en locatie moeten vaststaan. Logo's kunnen niet worden opgenomen. De gemeente beslist of iets wel of niet op de kalender geplaatst wordt. Het aanmelden van evenementen kan tot en met 15 september 2006 via onderstaand formulier.

Let ook even op het tijdig aanvragen van vergunningen. Dit moet minimaal acht weken voordat het evenement plaatsvindt.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met voorlichting, telefoon (0412) 45 88 88

feed