Gemeente Zaanstad

Bert Grotenhuis nieuw hoofd Ecomomische Zaken gemeente Zaanstad Economische Ontwikkeling & Werkgelegenheid nu Economische Zaken 02-06-2006

Bert Grotenhuis (47) is deze maand gestart als hoofd van de afdeling Economische Zaken van de gemeente Zaanstad. Grotenhuis volgt interim hoofd Leontine de Koning op.

Het nieuwe hoofd Economische Zaken is geen nieuwkomer bij Zaanstad. Bert Grotenhuis was sinds 2003 manager van het programma Kanaalzone. Eerder vervulde hij diverse functies bij de gemeente Haarlem, waaronder als programmamanager Schalkwijk 2000+. Vanuit zijn onderwijsverleden heeft Grotenhuis nog steeds verbondenheid met de overdracht van kennis. Hij doceert publiek recht bij het Studiecentrum Opleiding Makelaars van de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Grotenhuis wil met gevoel voor het verleden bouwen aan de toekomst voor werk, werkgelegenheid en ondernemerschap in Zaanstad. `Mijn eerste klus is om een basis te leggen om onze verbindingen extern en intern op een goede wijze vorm te geven. Ondernemers mogen van mij verwachten dat ik waar maak wat ik beloof. Dat betekent twee dingen: soms een tandje er bij en soms niet meer beloven dan reëel is'. Grotenhuis werkt vanuit het gemeentehuis in Zaandijk.