Gemeente Zaanstad

Zaanstad lanceert digitale nieuwsbrieven Digitaal op de hoogte van Werk aan de weg, Inverdan en Zaanstad Journaal
07-06-2006

Direct op de hoogte van actuele ontwikkelingen
Vanaf donderdag 8 juni heeft Zaanstad een nieuw informatiemiddel: de e-mailnieuwsbrief. Wie op de hoogte wil blijven van het actuele werk aan de weg, actualiteiten in Inverdan en het nieuws uit het Zaanstad Journaal, kan zich gratis abonneren via de website van de gemeente Zaanstad.

Werk aan de weg
verschijnt iedere twee weken en informeert abonnees over de belangrijkste actuele wegwerkzaamheden met de belangrijkste gevolgen voor het verkeer.

Nieuwsbrief Inverdan
over de realisatie van het nieuwe stadshart. Met aandacht voor actuele ontwikkelingen rondom de bouw, verkeersomleidingen, festiviteiten in het Inverdan-gebied en voorlichtingsavonden. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand.

Zaanstad Journaal
wekelijks een selectie uit de nieuwsberichten en de achtergrondinformatie uit het Zaanstad Journaal.

Werk aan de weg ook op internet en tv
De gemeente zet behalve de e-mailnieuwsbrief ook andere communicatiemiddelen in om bewoners en bedrijven te informeren over de onvermijdelijke overlast die wegwerkzaamheden met zich meebrengen. Zo staan op de website van Zaanstad de werkzaamheden in kaart met toelichting. En in samenwerking met het Amsterdamse Bureau Stadsregie en het ROA, start er een regionale versie van de rubriek Het Verkeer op AT5. Bovendien is de rubriek `Werk aan de weg' in het Zaanstad Journaal vernieuwd en zullen er extra advertenties geplaatst worden als dit nodig is.