Ingezonden persbericht


Quintiq benoemt Ad-Jan van Rooij tot Manager Global Marketing and Alliances

's-Hertogenbosch, 8 juni 2006 - Softwareleverancier Quintiq heeft Ad-Jan van Rooij benoemd tot Manager Global Marketing and Alliances. In deze functie geeft hij leiding aan verschillende marketingteams en ondersteunt hij de verkooporganisaties in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Van Rooij deed ruime ervaring op als medeoprichter en Managing Partner van 2MARK-IT, een internationale adviesorganisatie op marketing- en salesgebied.

Voordat Van Rooij 2MARK-IT oprichtte, was hij respectievelijk Managing Director Northern Europe bij Genesys Telecommunications, Sales Unit Manager bij SAP en European Sales Director bij QAD. Eerder deed hij ervaring op bij bedrijven als 3M, Digital Equipment en Computer Associates.

###

Over Quintiq
Quintiq ontwikkelt en levert software waarmee bedrijven hun bedrijfsprocessen en samenwerking met klanten kunnen optimaliseren. De geavanceerde planning-, scheduling- en supply chain-optimalisatiesoftware van Quintiq stelt bedrijven in staat om verschillende bedrijfsprocessen te integreren en zo hun rendement te vergroten. Quintiq werd in 1997 opgericht en heeft sindsdien wereldwijd meer dan 170 implementaties op zijn naam staan. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.quintiq.com.

Noot voor de redactie,