Cogent Communications Group, Inc. verkoopt 93 miljoen .......

Cogent communications group, inc.

Cogent Communications Group, Inc. verkoopt 93 miljoen dollar aan gewone aandelen

WASHINGTON, June 8 /PRNewswire/ --

Cogent Communications Group, Inc. (Nasdaq: CCOI) kondigde vandaag aan dat het garantiesyndicaat van de emissie van 9.000.000 stuks van haar gewone aandelen, gebruik had gemaakt van haar optie om een extra 1.350.000 stockaandelen te kopen van Cogent, Dave Schaeffer, voorzitter en CEO van Cogent, en sommige verkopende aandeelhouders. Een totaal van 10.350.000 gewone aandelen werden door Cogent en de verkopende aandeelhouders verkocht tegen een prijs van 9 dollar per aandeel, hetgeen resulteerde in een bruto opbrengst, vóór de aftrek van kortingen voor het syndicaat en de transactiekosten, van ongeveer 93 miljoen dollar. De verkoop van 4.35 miljoen aandelen door Cogent resulteerde in een bruto opbrengst, vóór de aftrek van kortingen voor het syndicaat en de transactiekosten, van ongeveer 39.15 miljoen dollar. De emissie sloot op 7 juni 2006. De het gewone aandeel van Cogent sloot toen met een notering van 9,26 dollar per aandeel. Lehman Brothers en Bear, Stearns & Co. Inc. traden op als gezamenlijke bankier in gesyndiceerde kredieten voor de emissie, Thomas Weisel Partners LLC traden op als gezamenlijke syndicaatsleider en Wachovia Securities en Friedman Billings Ramsey traden op als leden van het syndicaat.

(Logo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20020204/DCM032LOGO )

Dit persbericht bevat geen aanbod om te verkopen of een verzoek of een aanbod om gewone aandelen te kopen, noch zullen deze aandelen verkocht worden in welk land of rechtsgebied dan ook waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaande aan de registratie of de kwalificatie volgens de aandelenwetgeving van dat land of rechtsgebied. Kopieën van de uiteindelijke prospectusbijlage en de daarbij behorende prospectus voor de emissie kunnen verkregen worden door contact op te nemen met Lehman Brothers Inc., c/o ADP Financial Services Prospectus Fulfillment, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, Fax: +1-631-254-7268, Email: monica_castillo@adp.com , of Bear, Stearns & Co. Inc., c/o Prospectus Department, 383 Madison Avenue, New York, NY 10179 Telefoon: +1-866-803-9204

Over Cogent Communications

Cogent Communications (Nasdaq: CCOI) is een multinationale Tier 1 facilitaire ISP. Cogent is gespecialiseerd in het leveren van snelle internettoegang en directe transportdiensten aan bedrijven. Cogent's op faciliteiten gebaseerde glasvezel IP-netwerk backbone strekt zich uit over 14 landen en levert IP-diensten op meer dan 95 markten in Noord-Amerika en Europa.

Cogent Communications heeft zijn hoofdkantoor op 1015 31st Street, NW, Washington, D.C. 20007. Voor meer informatie gaat u naar www.cogentco.com. Cogent Communications is in de Verenigde Staten bereikbaar op het nummer +1-202-295-4200 of via email op info@cogentco.com .

De informatie in dit persbericht kan verwachtingen, plannen, intenties of strategieën betreffende de toekomst bevatten. Deze op toekomst gerichte uitspraken brengen risico's en onzekerheden met zich mee. Alle op de toekomst gerichte uitspraken in dit persbericht zijn gebaseerd op informatie die Cogent Communications Group, Inc. op de dag van de uitgave van dit persbericht tot zijn beschikking had en wij nemen geen verplichting op ons om de op de toekomst gerichte uitspraken bij te werken. De uitspraken in dit persbericht vormen geen garantie voor toekomstige prestaties en de werkelijke resultaten kunnen wezenlijk afwijken van onze huidige verwachtingen. Er zijn allerlei factoren die zulke afwijkingen zouden kunnen veroorzaken of aan het ontstaan ervan zouden kunnen bijdragen. Enkele van de factoren en risico's die inherent zijn aan onze sector zijn beschreven in onze registratieverklaring, gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, en in de andere rapporten die van tijd tot tijd bij de SEC worden ingediend.

Website: www.cogentco.com